Biopin természetes alapú faolajok

Ismét elérhető kínálatunkban a Biopin természetes alapú faolajok. Újdonság az olajokat színezhető pigmentek,melyek használatával számtalan színt érhetünk el.
A biopin Természetes Keményolaj egy légzésaktív, víztaszító, alap- és befejező kezelésre alkalmas természetes gyantaolaj főzet nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. A puhafákat és a parafát nyomás, dörzsölés állóvá teszi, rugalmas felületet biztosít. Az alap színtónusa az olajtól valamelyest elmélyül, erezetét felélénkíti. Az émission dans l'air intérieur A+ minősítés jelzi, hogy a termék beltéri levegő emissziós jelölése A+ azaz nagyon alacsony a VOC(az illékony szennyező anyagok) emissziója. Az IBR védjeggyel ellátott biocid, nehézfémek és rádióaktivitás mentes tesztelt termék.

Felhasználási terület: Erős igénybevételnek kitett fa felületek, fapadlók, parketták alap- és befejező kezelésére. Kezeletlen parafapadlózat alapozására, valamint mázatlan kerámia kezelésére. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Érdeklődni kiszerelésről,árakról és egyéb termékekről a Biopin kínálatából üzletünkben lehetséges.