Fiat Fullbeck

Fiat Fullbeck
Életrevaló munkatárs

Az új Fullback a világon az egyik első pick-up, amelyet teljesen ALUMÍNIUM MOTORRAL szereltek, hogy egyesítsék a maximális könnyedséget a maximális teljesítménnyel.
Vontatási kapacitása akár a 3100 kg-ot is elérheti. Manuális 6-fokozatú vagy automata 5-fokozatú váltóval is kapható.

 

A különleges 4WD elektronikus hajtásmódválasztó elosztja a nyomatékot az első és hátsó tengelyek közt (megtalálható az LX verzióban)

ELŐFESZÍTŐK
Frontális ütközés esetén az előfeszítők automatikusan megfeszítik a biztonsági öveket a vezető és az utasok körül annak érdekében, hogy minimalizálják a kinyíló légzsákokkal történő ütközést.

LÉGZSÁK
Baleset esetén a Fullback 7 légzsákja kinyílik és hozzájárul az ütközés erejének elnyeléséhez. Az első légzsákok mellett a jármű oldal- és függönylégzsákkal, valamint a vezető térdét védő légzsákokkal van felszerelve.
 

LDW
A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer 65 km/h-nál magasabb sebesség esetén automatikusan fény- és hangjelzéssel figyelmeztet, ha a jármű veszélyesen kisodródik a sávból.

SEBESSÉGKORLÁTOZÓ
Az állítható sebességkorlátozó segít tartani a beállított sebességet, és megakadályozza annak túllépését. Ha a jármű mégis túllépi a sebességet, a rendszer fény- és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, és segít lelassítani a járművet.

HILL HOLDER
Ideális megoldás lejtőn való induláshoz, teli raktérrel is. A hill holder pár másodpercre automatikusan megállítja a járművet anélkül, hogy lenyomná a fékpedált.

ESC
A rendszer szenzorokkal észleli, ha megcsúszik a jármű, valamint szabályozza az egyes kerekekre jutó fékerőt és a motor teljesítményét annak érdekében, hogy stabilizálja a mozgást. zzel megelőzi a kerekek kipörgését, minimalizálja a jármű megcsúszásának kockázatát és garantálja a tökéletes hajtást bármilyen körülmények közt.

FELFÜGGESZTÉS
Az első felfüggesztés kettős keresztlengőkarral és stabilizátorrúddal biztosítja a kiváló stabilitást mind közúton, mind terepen. A merev hátsó tengely elnyújtott, többrétegű laprugókkal ellenáll az útfelület okozta terhelésnek, valamint stabilitást és kényelmet biztosít üresen és rakománnyal teli is.

MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA
A karosszériát a magas biztonsági szint elérése érdekében különleges, fém elemekkel készítették, amelyek könnyűek és ellenállóak.


 

 

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 500 Riva - Édes élet négy keréken, avagy a világ legkisebb yachtja

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 124 Spider - Már klasszikus

Telefon: 

Cégünkről

Cégünk 1992-ben alakult kezdetben a FORD márka veszprémi képviselete volt. 1996-ban építettünk Veszprémben a Házgyári úton egy új márkakereskedést. Tulajdonos és márkaváltás után 1998-ban a FIAT márkát képviseltük a megyeszékhelyen. A nyitás után évről-évre jelentősen növeltük eladásainkat, vevőink és ügyfeleink megkedvelték a Házgyári úti szalonunkat.  Magyarország Európai Unióba történt belépése után a márka által előírt követelmények teljesítésére 2006-ban az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatt 1800 négyzetméteres új FIAT szalont nyitottunk, ahol az ALFA ROMEO márka is helyet kapott. A régi szalon felújítás után HYUNDAI márkakereskedés lett.

Így az Autó-Forrás Kft. napjainkban 3 márka képviseletét látja el. Teljeskörű szerviztevékenység gyári és utángyártott alkatrészellátás, gépkocsi mosás, karosszéria javítás, zöldkártya készítés, gumiszerelés, műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsgáztatás mellett új- és használt autó értékesítés hitel-és biztosítási ügyintézés is szerepel a tevékenységi körünkben.

Az ALFA ROMEO és FIAT márkakereskedés a márka legújabb standardjai alapján épült. 450 m2 bemutatóterem és ügyfélváró, 500 m2-es szerviz, ahol 10 álláson várjuk ügyfeleinket. Ezen felül 50 m2-es gépkocsimosó, 120 m2-es karosszéria műhely áll rendelkezésre. Szervizünket a legmodernebb eszközökkel szereltük fel, így a mai kor követelményeinek megfelelő javításokat tudjuk végezni.

Mindkét telephelyünkön megfelelő számú tesztautó áll rendelkezésre a vásárlók döntésének elősegítése érdekében. Ezek felett mindig rendelkezünk olyan új autó készlettel, amelyből azonnal lehet választani. Természetesen az egyedi igények kielégítését is gyári megrendelésből rövid határidőre vállaljuk.

Cégünk erősségét képezi, hogy mindkét telephelyünkön a márka iránt elkötelezett, magas szaktudással és elhivatottsággal rendelkező 33 dolgozónk családias légkörben az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzi munkáját.

Mottónk, melynek szellemében dolgozunk: Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.

 

Nyitva tartás:

 

Új és használt gépjármű értékesítés:

Hétfő-Péntek 8:00-17:00

 

Szombat: 9:00-12:00

 

 

Szerviz, Alkatrész:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

 

 

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30