Dolo Mobili Hálószoba Bútorok

Dolo Mobili Hálószoba Bútorok

Dolo Mobili Étkező

Dolo Mobili Étkező

Dolo Mobili Nappali Bútorok

Dolo Mobili Nappali Bútorok

Dolo Mobili Outlet ülőgarnitúrák

Dolo Mobili Outlet ülőgarnitúrák

Dolo Mobili Pápán

Pápa
8500
Külső-Veszprémi út 48.
Telefon: 

Nyitva: H-P: 9.00-17.00, Szo: 9.00-12.00
(Ford autószalon mellett)

A Dolo Mobili Bútor Outlet 2010-ben nyitotta meg első üzletét Debrecenben. Nagyon büszkék vagyunk, arra, hogy 2014-re már öt nagyvárosban -Debrecenben, Budapesten, Nyíregyházán, Székesfehérváron és Pápán - várhatjuk az érdeklődőinket.

Kezdetben kizárólag kárpitos bútorokat - ülőgarnítúrákat, kanapékat, fotelokat - forgalmaztunk, melyek az olasz és német bútoráruházak kifutó termékei,
ezért tudjuk a mai napig is a bolti ár töredékéért kínálni vásárlóinknak. Később - felmérve a piaci igényeket - cégünk egyedi bútorgyártásba kezdett, így üzletünk a fent említett outlet termékek mellett már forgalmazzák a magyar kárpitos szakembereink által tervezett és készített kíváló minőségű, a mai divatirányzatokat, stílusokat, színeket is figyelembe vevő ülőgarnitúrákat, franciaágyakat, kanapékat, puffokat.

Ezzel párhuzamosan bővítettük termékeink listáját nappali és kiegészítő bútorokkal, gyermek- és felnőtt hálószobabútorral, valamint a mai napig is folyamatosan megújulva próbálunk újabb és újabb termékeket bevezetni meglévő kínálatunkba.
Célunk továbbra is, hogy kiváló minőségben, baráti kiszolgálásban és nem utolsó sorban a ma kapható bútorokhoz képest pénztárcabarát árkategóriában válogassanak nálunk a leendő és meglévő kedves Vásárlóink a legnagyobb megelégedettségükre.
Akinek nincs lehetősége ellátogatni üzleteinkbe, azokat várjuk szeretettel websopunkban is WWW.DOLO.HU címen, melyen minden információt megtalál a termékről és percek alatt, kényelmesen meg is rendelheti otthonába!

Látogasson el hozzánk!