Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

Már rendelhető a hazai márkakereskedésekben a 2017-es Fiat Panda, amely megújulva is megőrizte sikerének egyik zálogaként ismert karakterét, és azon tulajdonságait, amelyek a Fiat funkcionális modellcsalád alappillérei: az egyedi stílus, a felhasználhatóság és az egyszerűség.

Egy kis történelem

Az új Panda a töretlenül népszerű, sokoldalú és felhasználóbarát harmincegy éves Panda sikersztori logikus folytatása. A Panda azonban sokkal több ennél: erős racionális és érzelmi értékekkel egyaránt rendelkező modell, amelyből bemutatása óta 6,5 milliót értékesítettek,  és amely 16 millió különböző életkorú, nemzetiségű vagy foglalkozású vezetőt szólított meg. A Panda bestseller, amely a városi autók kategóriájában jelentősen hozzájárult a a Fiat márka vezető pozíciójához. Ezzel összefüggésben idézzük fel az új Panda elődeit;  a 600, 500, 126-os modelleket, a Panda (2003) második generációját, a  Cinquecento-t, Seicento-t, vagy az új Fiat 500-at (2007). A Fiat a városi gépkocsi-szegmens mintájául szolgált a fenti gépkocsiknak köszönhetően  Európa-szerte. Ebből a kulturális és műszaki örökségből született meg az új Panda.
Megjelenése óta a Panda összetéveszthetetlen személyiséggel és jellegzetes karakterrel rendelkezik. Ezek öltenek testet a modell mindhárom változatában: a városi autóban, a 4x4-es, és a Cross kivitelekben. Ezen tulajdonságok a könnyű használhatóságban egyesülnek: a kompakt külső méretek maximális belső teret kínálnak, többféle ülésrendezési lehetőséggel, hogy számos szállítási feladatnak is eleget tegyen. Gazdaságos motorválasztéka és a gazdag külső-belső színkombinációi révén széleskörű vásárlói igényeknek felelnek meg. A megújult design kiegészül az új Uconnect TM szórakoztató rendszerrel és az azon keresztül elérhető alkalmazásokkal, valamint aktív biztonsági rendszerekkel.

Design

A Panda formája divatosabb és sokoldalúbb mint valaha. Méretei nem változtak, 365 cm hosszú, 164 cm széles és 155 cm magas. Újdonság a két új fényezés, és a két új alumínium keréktárcsa. A megújult színek tökéletesen illeszkednek a Panda egyéniségéhez; míg a pasztell Bartilini piros a városi autó dinamikus természetét hangsúlyozza, addig a Sötét szürke metálszín különösen jól mutat a városi SUV verziókon.
Az Easy felszereltségi szinthez járó 14 colos acélfelniket takaró dísztárcsák a dinamizmust és a tartósságot sugallják, míg a 15 colos könnyűfém keréktárcsák az eleganciát fokozzák. Utóbbiak az Easy és Lounge változatokhoz ezüst színben rendelhetők, a 4x4-es változathoz az alapfelszereltség részeként polírozott kivitelben járnak.

Utastér

Az új Panda belseje is modern. A kormánykerék kellemes tapintású, ergonómikus kialakítású; a dupla középső küllő kétféle, ezüst vagy titán kivitelben választható, összhangban a műszerfal és az üléskárpitok színeivel. Az Easy kivitelhez opcióként a multifunciós kormány és a bőr kormányborítás is választható, ezek a Lounge változaton az alapfelszereltség részét képezik. A 4x4-es kivitel bőrkormánnyal, a hifi rendszert irányító gombokkal és titán középső küllővel készül, mely utóbbi a Cross változatban ezüst színű. A megújult modern műszerfal grafikának köszönhetően könnyen olvasható a kijelző a vezető számára. Minden felszereltségi szinten felfrissültek az üléskárpitok színei és mintái. Az új színkombinációkat kontrasztos varrásokkal egészítették ki. Az Easy és Lounge kivitelekhez elérhető geometriai formák egyszerre teszik modernné, és elegánssá a megjelenést. A Panda 4x4-ben a stílusos középső rész egyszerre kelt kifinomult és robosztus hatást.

A Panda továbbra is kategória egyik legkedveltebb és legpraktikusabb modellje. A nagy szögben nyitható ajtók, az akár 5 fő számára is kényelmes utastére mellett, a kategóriája legnagyobb csomagterével rendelkezik: térfogata 225 literről a hátsó üléstámlák előre döntésével 870 literesre növelhető. A Fiat Panda a lehető legnagyobb szabadságot kínálja a térkihasználásban, számtalan tárolóhellyel és a sokféleképpen variálható első és hátsó üléseivel.

Motorok

A Panda motorkínálatának minden tagja teljesíti az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát. Az 1,2 literes négyhengeres motor benzines és benzin-LPG változatban is elérhető, teljesítménye 69 lóerő, míg az 1,3 literes Multijet 95 lóerős dízelmotorral választható. A kéthengeres 0,9 literes TwinAir turbó teljesítménye 80 lóerő, amely CNG változatban rendelhető.

Panda Uconnect

A 2017-es Panda felszereltsége minden igényt kielégít. Az Easy verzión az MP3-as rádió és a manuális klíma az alapfelszereltség része. A Lounge, a 4x4 és a Cross változatok már a Uconnect TM információs- és szórakoztató rendszerrel is rendelkeznek. A Uconnect TM okostelefon támogatást is nyújt, Android és iOS rendszerekre. A rendszer képes kezelni a Bluetooth 2.1 szabványt, mely audio streaming-et is nyújt, valamint hangfelismerő funkcióval is rendelkezik. Az AUX és az USB adatcsatlakozó a kesztyűtartóban található. MP3 lejátszásra Bluetooth-on keresztül is lehetőség van.
A Uconnect alkalmazással a telefon az autó kiterjesztésévé tud válni, az eszköz képernyőjén keresztül az összes szórakoztató funkció elérhető: rádióállomás keresés, lejátszási listák közötti váltás, hangerőállítás, hívások és szöveges üzenetek kezelése, a naptár megtekintése, vagy valós idejű időjárási adatok lekérése. Az alkalmazás az olyan internetes streaming szolgáltatások kezelését is támogatja, mint a Deezer és a TuneIn. Továbbá az olyan szolgáltatások is elérhetőek vele, mint a Find myCar, ami segít visszatalálni a leparkolt járműhöz, a még környezetkímélőbb vezetési stílust elősegítő eco:Drive, a legközelebbi márkaszervizhez elvezető Find Workshop, vagy a my:Car, ami egy elektronikus kezelési- és szervizkönyv, közvetlen segély- és vevőszolgálati kapcsolattal.
Mindezeken felül egyérintéses hozzáférést biztosít az előnyben részesített mobiltelefonos navigációs alkalmazásokhoz, mint a Google Maps vagy a Waze. A Panda Uconnect kezelői felületét úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az okostelefon funkciók lehető legszélesebb körű használatát, így a vezető a figyelmét az útra fókuszálhatja. A legtöbb funkció csak akkor használható, ha az okostelefon Bluetooth-on keresztül csatlakozik az autóhoz.

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 500 Riva - Édes élet négy keréken, avagy a világ legkisebb yachtja

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 124 Spider - Már klasszikus

Telefon: 

Cégünkről

Cégünk 1992-ben alakult kezdetben a FORD márka veszprémi képviselete volt. 1996-ban építettünk Veszprémben a Házgyári úton egy új márkakereskedést. Tulajdonos és márkaváltás után 1998-ban a FIAT márkát képviseltük a megyeszékhelyen. A nyitás után évről-évre jelentősen növeltük eladásainkat, vevőink és ügyfeleink megkedvelték a Házgyári úti szalonunkat.  Magyarország Európai Unióba történt belépése után a márka által előírt követelmények teljesítésére 2006-ban az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatt 1800 négyzetméteres új FIAT szalont nyitottunk, ahol az ALFA ROMEO márka is helyet kapott. A régi szalon felújítás után HYUNDAI márkakereskedés lett.

Így az Autó-Forrás Kft. napjainkban 3 márka képviseletét látja el. Teljeskörű szerviztevékenység gyári és utángyártott alkatrészellátás, gépkocsi mosás, karosszéria javítás, zöldkártya készítés, gumiszerelés, műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsgáztatás mellett új- és használt autó értékesítés hitel-és biztosítási ügyintézés is szerepel a tevékenységi körünkben.

Az ALFA ROMEO és FIAT márkakereskedés a márka legújabb standardjai alapján épült. 450 m2 bemutatóterem és ügyfélváró, 500 m2-es szerviz, ahol 10 álláson várjuk ügyfeleinket. Ezen felül 50 m2-es gépkocsimosó, 120 m2-es karosszéria műhely áll rendelkezésre. Szervizünket a legmodernebb eszközökkel szereltük fel, így a mai kor követelményeinek megfelelő javításokat tudjuk végezni.

Mindkét telephelyünkön megfelelő számú tesztautó áll rendelkezésre a vásárlók döntésének elősegítése érdekében. Ezek felett mindig rendelkezünk olyan új autó készlettel, amelyből azonnal lehet választani. Természetesen az egyedi igények kielégítését is gyári megrendelésből rövid határidőre vállaljuk.

Cégünk erősségét képezi, hogy mindkét telephelyünkön a márka iránt elkötelezett, magas szaktudással és elhivatottsággal rendelkező 33 dolgozónk családias légkörben az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzi munkáját.

Mottónk, melynek szellemében dolgozunk: Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.

 

Nyitva tartás:

 

Új és használt gépjármű értékesítés:

Hétfő-Péntek 8:00-17:00

 

Szombat: 9:00-12:00

 

 

Szerviz, Alkatrész:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

 

 

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30