Lada Vesta Sedan

Vesta Sedan

Design
A Lada Vesta stílusos, merész és ragyogó – pont, mint amilyennek egy új generációs Ladának lennie kell. A szedán sziluettje korszerű és harmonikus, az X forma egységként kíséri végig a karosszériát. Az új, bátor stílus könnyen felismerhető a részleteiben: a fekete színnel kiemelt radiátor borításban, a lenyomatokban az oldalakon, a hátsó fényszórók fényvisszaverőin. A megemelt öv vonalának, meghosszabbított motorháztetőnek illetve lejtős tetőnek köszönhetően a Vesta külsőre is sportos és dinamikus.

Egy ilyen autóval nehéz észrevétlennek maradni az utakon.
Vesta. A LADA új arca.

Kényelmi funkciók széles választéka

7”-os érintőképernyős kijelzővel ellátott multimédia rendszer, bluetooth csatlakozással és hands-free modullal
digitális klímaberendezés, "Gyors szélvédőfűtés" üzemmód
hűtött kesztyűtartó
fedélzeti számítógép
kormányról vezérelhető multimédia és tempomat
sebességtartó automatika
USB és AUX csatlakozás
hangfigyelmeztetés behúzott kézifék esetén
esőszenzor
kilépőfénnyel felszerelt első ajtók

Kényelem
A LADA Vestával való első találkozáskor finoman működő szerkezetekkel, tágas utastérrel, jól olvasható műszeregységgel és könnyen kezelhető kormány vezérlőgombokkal találkozhatunk.

A belső kialakítás is a minőség és a kényelem jegyében történt. A megnövelt tengelytáv lehetővé teszi a hátul utazók nagyobb lábterének kialakítását és a vezető ülés beállítására is nagyobb mozgástér áll rendelkezésre. A hátsó üléssor osztottan dönthető, amely megengedi a már amúgy is tágas csomagtér méretének növelését.

A LADA Vesta strapabíró futóműve és a hasmagasságának mértéke pedig megengedi, hogy kényelmesen, akadályok nélkül utazzunk.


 

Biztonság
A LADA Vesta egyik fő előnyei közé tartozik a magas fokú biztonság, már a legelérhetőbb árú autónál is. Minden gépkocsi rendelkezik ESC menetstabilizáló rendszerrel, blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS), visszagurulás-gátló rendszerrel, vezető és utasoldali légzsákkal, három darab hátsó fejtámlával és az ajtók automatikus lezárása menet közbeni funkcióval. A magasabb felszereltségű LADA Vesta modellek nemcsak első légzsákokkal, hanem oldallégzsákkal is rendelkeznek.
A magas szintű biztonsági rendszerek a legkisebb utasoknak is védelmet biztosítanak, ISOFIX rendszerrel, és gyerekzárral.
 

Vezetési élmény
A LADA Vesta dinamizmusáért egy továbbfejlesztett 1.6 literes, 16 szelepes, 105 lóerős LADA motor felel.

Az autó 11, 2 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, a végsebessége pedig 178 km/óra.

A robotizált váltó (AMT) szoftverében több mint 20 féle algoritmus vezérli a sebességváltás módját, ennek köszönhetően bármilyen vezetési stílushoz kiválóan alkalmazkodik. Ugyanakkor „kézi váltást” is választhatunk, ebben az esetben a váltó finom mozgásával befolyásolhatjuk az utazás ritmusát.
Minden LADA Vesta felszereltségi szint választható kézi sebesség váltóval is, melyet zökkenőmentes váltás, alacsony hangkibocsátás és alacsony fogyasztás jellemez.


 

Alkalmazkodás zord időjárási körülményekhez

a motor könnyedén és magabiztosan indul -30° fokig
az ajtózárakat fagymentesre tervezték
a hatékony fűtési rendszer gyorsan felmelegíti az utasteret
a radiátor sapka megvédi a motort az átfagyástól
elektromosan fűthető ülések, szélvédő és tükör
minden kapcsolót kesztyűben is könnyű használni

Sosem volt még ilyen egyszerű!

Sosem volt még ilyen egyszerű!

LADA Császár

Egyedi megjelenésű Lada Jubileum széria

Telefon: 

A piac igényeihez igazodva az ÁGF Császár Rent 2007. szeptemberében kezdte meg tevékenységét, mely a bérautó szolgáltatáson kívül flottakezelést is végez. A profilt tovább bővítve először 2016 márciusban Pápán,majd a nyár folyamán Veszprémben nyitjuk meg LADA márkaképviseletünket és a szervizt.

„ A LADA magyarországi indulásáról értesülve és a márka régi keleti piacokon betöltött vezető szerepét ismerve mindenképpen részesei kívántunk lenni az értékesítői és szerviz hálózatnak. Gyermekkoromtól a szervizben töltöttem szabadidőm jelentős részét így testközelből ismerkedhettem az akkori Ladákkal. Később a rally versenyeken helyszínről – helyszínre követtem a VFTS Ladák szereplését. Jelenleg büszke tulajdonosa vagyok egy Lada 1500 s változatnak amit családi kirándulásokra a mai napig szívesen veszek elő.” Meséli Császár Ákos az Ágf Császár Rent Kft ügyvezetője.