3D Bútortervező Tervezd meg konyhádat ingyen!

3D Bútortervező
Tervezd meg konyhádat ingyen!

A Varia Bútor©-ral online tervezheted meg konyhádat - egyszerűen, gyorsan és teljesen ingyen. Nincs más dolgod, mint a bal felső sarokban található "3D Bútortervező"-re, vagy az alábbi ikonok egyikére kattintva elindítani a tervezést. A tervedet regisztráció után elmentheted, ismerőseidnek megmutathatod Facebook oldaladon, vagy elküldheted nekik e-mailen. Mindezek mellett tájékoztatást kaphatsz a bútor hozzávetőleges költségeiről is. Segítünk kivitelezőt is választani: a "Kivitelezők" menüpont alatt több évtizedes tapasztalattal bíró partnerek állnak rendelkezésedre, hogy kiváló minőségben létrehozhasd álmaid bútorát. Kivitelezőink egyedi igényeid megvalósításában is segítségedre lesznek.

 

 

 

Meister-Holz

Kínálatunk

Meister-Hoz

Referenciánk

Meister-Holz

Meister-Holz

Meister-Holz Üzlet

Ízelítő munkáinkból

Ízelítő munkáinkból

Bútorlapszabászat

Bútorlapszabászat

Bútorszerelvények

Bútorszerelvények

Bútortervezés és gyártás

Bútortervezés és gyártás

Magunkról...

Cégünk 1992. májusában alakult, melyet 22 éves iparos múlt előzött meg. Családi vállalkozásunk egyedi tervek alapján készíti bútorait, bútorlapszabászattal és bútoripari szerelvények forgalmazásával foglalkozunk. Az eltelt több, mint 40 év alatt sokat fejlődtünk. Büszkék vagyunk korszerű, új telephelyünkre amellyel egy nagy álmunk valósult meg, a gyártást és az értékesítést egy helyen tudhatjuk.

Faipari áruházunk eleganciájával, igényes kialakításával sok vásárlót csábít be. Bútoros körökben a környék legszélesebb körű választékot biztosító üzletével rendelkezünk. Bútorüzemünk jó felszereltségének köszönhetően, igényes, precíz, gyors munkavégzésre képes. 2009. decemberében Celldömölkön megnyitottuk faipari szaküzletünket, így már Vas megyében is képviseltetjük magunkat.

Fő törekvésünk, hogy dolgozóink mindig naprakészek legyenek az új technikák, technológiák alkalmazásában, a modern, a mai kor követelményeinek megfelelő alapanyagok, szerelvények használatában. Bútoraink tervezésében próbáljuk a legújabb trendeket követni és újszerű megoldásokat alkalmazni.

Elkötelezetten valljuk, hogy csak a minőségi munkavégzéssel lehet hosszú távra tervezni.