Ez egy ARCHIVÁLT hirdetés.

Az aktuális hirdetéseket megnézheted a
Zsoodance oldalán!

II. Zsoodance Motaxautó Fest

II. Zsoodance Motaxautó Fest

február 11., 9:00–február 12., 20:00

Zsűri tagok:

GYŐRFFY VIOLA (Pápa)

A tánc 11 éves koromban jelent meg az életemben,nagy szerelem lett.Mindenféle stílusba belekóstoltam,majd kb. 20 évig aktív részese voltam a show tánc világának.
Mikor már meghódítottam a földet,jött a levegő.Artistaként is bejártam a világ színpadait. 1998 óta koreográfusként is tevékenykedem, igyekszem tudásomat és tapasztalataimat átadni a fiatalabb generációnak.

 

SZABÓ TIMESZ (Budapest)

Az After School Tánc -és Sportegyesület vezetője. A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes sporttáncosa. Testnevelő, fitnesz oktató- funkcionális trainer és Nike Master trainer.
Többszörös magyar és nemzetközi bajnok. Céges rendezvènyek, divatshow-k, videoklipek koreográfusa.. Csillag Születik ,X-Faktor, Szombat Esti Láz táncosa. A 2016.-os Kicsi Óriások és a Playback Párbaj TV műsorok koreográfusa. Tànctudàsàt New York-ban, Los Angeles ès nemzetközi workshopokon fejleszti èvről- èvre több stílusban.

 

DUKAI ANETT (Győr)

A győri Bro'n'sis Egyesület egyik vezetője.
Anett többszörösen kitüntetett érdemes sporttáncosa a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetségnek. Számos országos, európai és világbajnoki helyezéssel rendelkezik (IDO Világbajnok 2. helyezés, Európa bajnok 4. helyezés).
2011-ben duó kategóriában testvérével az IDO Budapest Hip Hop Open versenyen Világkupa címet szerzett.
Szertornászként elnyerte a Győr Városi Tornaszövetség különdíját.
2012-ben a Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Elnöksége kiemelkedő versenyzői pályafutásáért Versenyzői Nívódíj címmel adományozta meg.

 

MÓRITZ DANI (Szeged)

A szegedi X-treme tánciskola táncosa, egyik tanára és koreográfusa.
A hiphop és waacking stílusok ismerete mellett jelenleg a Vogue legelismertebb magyarországi képviselője. Rendszeresen vesz részt külföldi versenyeken és workshopokon, hogy a stílus legnagyobbjaitól tanuljon. Számos hazai tánciskolánál tanított és koreografált már. 2014-ben az IDO világbajnokságon első helyezést ért el csapatával crew battle kategóriában. Többszörös HipHop Unite Hungary és MDSSz 1 vs 1 allstyle battle első helyezett és döntős. 2016-ban meghívottként indulhatott a szlovák Trnava Bounce battle vogue kategóriájában. A berlini BVO Fest Incrediballon elődöntős volt vogue handsperformance kategóriában. 2016-ban megnyerte a HipHop International Hungary East 1 vs 1 allstyle battle-jét. Valamint az első alkalommal megrendezett Ötkert Absolut Battle pénzdíjas versenyen második helyezést ért el.

 

NÉMETH ÁDÁM (Győr)

2006-ban a VIVA Tv Táncreakció II. szériájának győztese. 18 éve táncol, modern tánc edzőként 12 éve tevékenykedik. Számos hazai és nemzetközi verseny dobogós helyezettje, többszörös magyar bajnok.
Táncos, edző és a 11 éve sikeresen működő AForce1 Tánc Sport Egyesület alapitója, elnöke.

ZsooDance Sparta Cross

Zsoodance Sparta Cross

DIAMONDS és FLOWERS TÁBOR

DIAMONDS és FLOWERS TÁBOR

Telefon: 

Nyitva tartás: 14.00 - 20.00

Bontakoztasd ki személyiséged, ismerkedj meg a Hip- Hop tánc világával. A Zsoodance tökéletes kikapcsolódást és hasznos tánctudást nyújt. Itt elsajátíthatod a tánc alapjait vagy kikapcsolódhatsz Aerobic és Zumba óráinkon. Kellemes élményekkel gazdagodhatsz , új barátokra is szert tehetsz. Szeretnél sportolni , mozogni a Zsoodance téged is vár!

Hip - Hop Edzés

Gyere és legyél tagja Te is a Zsoodance TSE. hip hop csapatának! Garantáltan jó társaság, jó zenék, rengeteg koreográfia. A hip hop-on belül többféle stílust tanulhatsz nálunk: new style, locking, waacking, electric boogie, breake, old school. Ezek mellett betekintést nyerhettek a jazz, a show tánc világába is.

Aerobic Edzés

Szeretnél fogyni, szálkásodni, izmosodni? Vagy egyszerűen csak ülőmunkát végzel és jól esne esténként egy kis mozgás, egy kis kikapcsolódás? Akkor itt a helyed!

Az edzés első fele intenzív mozgás – felpörgetjük picit a testet - , a második felében pedig formáljuk a kritikus testrészeket, pl. has, fenék, külső comb, belső comb…

Zumba Edzés

Pezseg a véred??? Szeretsz táncolni, bulizni, szereted a jó hangulatot, a fitnesst? Akkor a zumba való Neked!

Ezen az órán a táncot ötvözzük a fitnessel, igazi csajos, bulizós óra egy kis latin tánccal megfűszerezve. Nagyon jól formálja a testet, az izmokat tónusosabbá teszi és ugyanakkor remek zsírégető edzés! A mozdulatok könnyen elsajátíthatóak!