Modern beltéri ajtókat keres akár egyedi méretben?

Modern beltéri ajtókat keres akár egyedi méretben?
Nálunk megtalálja!

Dekor, CPL fóliás beltéri ajtók nagy választékban átfogó vagy blokk tokkal! Gyártási idő dekor-CPL esetében jelenleg: 2-4 hét.

Keressen fel minket:
Árajánlat kérés és felmérés egyeztetés:
+3670/984-5162
ablakasz.78@gmail.com

Beltéri ajtó választékunk akár egyedi méretben is:

1. Dekor: A dekorfóliával burkolt ajtók költséghatékony megoldást kínálnak. Nyomtatott mintázatuk élethűen jeleníti meg fa erezetét. Akár egyedi méretben is készülhet!

2.CPL: Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősitett nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.

3. Festett MDF: A fehér vagy színesre festett ajtók kedvelőinek. A kiváló felületi minőségű MDF ajtók egyedi méretben rendelhetők a RAL skála bármely színében.

Tok típusok:

1. Átfogó (UTH) tok

Az átfogó tok mai kornak megfelelő építészeti technológiához igazodó praktikus és esztétikus tokrendszer.

Utólag szerelhető ezért beépítése az épület átadása előtti utolsó fázisban történik. Ezen tokok beépítése a végleges padlóburkolatok elhelyezése után, sok esetben a festés előtt megtörténik. Az átfogó tokok nevében is benne van hogy általában a falvastagsággal megegyező méretben készül.

2. Geréb (blokk tok) tok

A legegyszerűbb klasszikus tok típus. Ez a tok rendszer is utólag szerelhető és itt az elhelyezési hézagot szegőlécek takarják. A szegőlécek rögzítése szögeléssel kivitelezhető ezért az átfogó tokhoz képest kevésbé esztétikus. A tok vastagsága 56 mm ezért a falkávát (fal éle) nem takarja tehát ott vakolt felület szükséges.

A falkávában bárhova tetszőlegesen beépíthető, ezért olyan helyeken alkalmazzák ahol speciális falkialakítás miatt az átfogó tok beépítése nehezen vagy nem kivitelezhető. A gerébtok feláras kivitel!

Beltéri ajtajainkhoz opcióként kérhetők a kilincsek.


Kapcsolat

Ablakász


Ablakász
8500 Pápa, Komáromi út 19.
  ablakasz[pont]78[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: 9.00 - 12.00Top