MEGÚJULT i40 SZEDÁN
MESSZEMENŐKIG KIFINOMULT

Az Ön megelégedésére terveztük és fejlesztettük
Alacsony üzemben tartási költségek
Felhasználóbarát technológiák

AZ EGYÉNISÉG MEGNYILVÁNULÁSA
Élvezze az új i40 szedán jellegzetes vonzerejét.

MODERNFORMATERVEZÉS

A merész formaterv az új megjelenésű fényszóróknál és a merész, új, hatszögletű hűtőmaszknál kezdődik, és egészen a kecses, új hátsó lámpatestekig tart.

7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT)

Az új, hétfokozatú DCT sebességváltó üzemeltethető teljesen automatikus módban, vagy szekvenciálisan, kézzel kapcsolva. A kézi fokozatválasztás történhet az előválasztó karral, vagy ha intenzívebb vezetési élményre vágyunk, a kormánykeréken elhelyezett fülekkel. Az 1.7 CRDi dízelmotorral társított váltómű használata esetén a CO2-kibocsátás csupán 119 g/km (alapkivitelben), illetve 110 g/km, amennyiben megrendeliK az Idle Stop & Go (ISG) start-stop rendszert.

Kizárólag a 141 lóerős 1.7 CRDi dízelmotorral

MINDEN A KÖRNYEZETRŐL SZÓL
Az új i40 szedán utastere az autóipari belsőépítészet mestermunkája. A kiváló minőségű anyagok és a stílusosan visszafogott színek gondosan kidolgozott harmóniája mellett a kategóriában elvárható, maximális férőhelyet, kényelmet és praktikumot kínálja.
 

Belső tér

Az új i40 szedán belső tere a kategória egyik legtágasabbja; az ülések különösen kényelmesek még a leghosszabb utazások alkalmával is.

Középkonzol
Az első ülések közötti, kényelmesen párnázott, központi kartámasz alatt különböző tárolórekeszek szolgálnak a CD-lemezek, vagy egyéb apróságok elhelyezésére.
Tárolórendszer pohártartókkal
Az elülső padlókonzol két palack víznek vagy egyéb apróságoknak biztosít helyet. A rendezett megjelenésről és a biztonságról eltolható fedél gondoskodik.
Hűthető kesztyűtartó
A kesztyűtartó klimatizált, így menet közben hidegen tarthatók a frissítők.

BŐSÉGES TELJESÍTMÉNY
Az új i40 szedán motorjai bőséges erő- és nyomaték-tartalékokat biztosítanak, akármit szállít, akármerre vezet útja.
Válasszon a Hyundai modern erőforrásai közül: kétféle benzin- és két dízelmotor áll rendelkezésére.

Kilenc légzsák Az új i40 szedán fedélzetén akár kilenc légzsákot találhatunk: a vezető- és utasoldali elülső, az első és hátsó függöny, valamint a két első (mellkast és medencét védelmező), illetve két hátsó (mellkast védelmező) oldallégzsák mellett a vezető előtti térdlégzsák teszi teljessé az arzenált. Az i40 maximális ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP ütközésbiztonsági vizsgálatán.

 

A Te autód, a Te világod!

A Te autód, a Te világod!

Telefon: 

Cégtörténet Autó-Forrás Kft.

Az Autó-Forrás Kft. 1991. decemberében alakult a FORD veszprémi képviseletének ellátására. 1996. decemberig működött FORD márkakereskedésként, 1998. márciustól a FIAT márkát képviselte Veszprémben és környékén. Az Európai Unióba történő belépés után, ahogy a többi autógyár a FIAT is új európai színvonalú szalon építését követelte a működés folytatásához. Ez 2006. novemberében átadásra került. A régi szalonban felújítás után 2006. november 17-től a HYUNDAI márka képviselete nyílt. A koreai márkának Veszprémben nem volt igazán hagyománya, ezért szinte teljesen a nulláról kellett kezdeni a működést. Kevés gépkocsi volt a környéken és nem volt ismert a márka. Szerencsére az érkező új típusok és a lelkes gárda kemény szívós munkával sikereket ért el.

Az Autó-Forrás Kft. 2007-ben megkezdte az ALFA ROMEO gépkocsik értékesítését és szervizelését is.

A gazdasági válság hatására racionalizálni kellett a működést, ezért a régi telep eladásra került és a HYUNDAI az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatti nagy objektumban folytatta tevékenységét az ALFA ROMEO és a FIAT mellett.

Ez egy 5500 négyzetméteres területen elhelyezkedő 1800 négyzetméteres modern márkakereskedés Veszprém északi elkerülő útgyűrűje mellett. Az autószalon mellett jól felszerelt szervizzel rendelkezünk, ahol 10 álláson javítjuk a hivatalosan képviselt márkáink, valamint márkafüggetlenül más gépkocsikat is. Karosszéria műhellyel és gépkocsi mosóval is rendelkezünk. Műszaki vizsgabázisunk nagy forgalmat bonyolít.

Igyekszünk elkötelezetten, becsületesen végezni munkánkat, szem előtt tartva szlogenünket: „Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.”