A VADONAT ÚJ TUCSON
Egy igazi etalon

- Folyékony szobrászat formanyelv
- Lenyűgöző komfort és praktikum
- Példás menetdinamika és biztonság

A TECHNOLÓGIA ÉS A FORMATERV LENYŰGÖZŐ KEVERÉKE
Merész formaterve egyszerre fejezi ki a dinamizmust és az eleganciát.

TOVÁBBFEJLESZTETT FOLYÉKONY SZOBRÁSZAT

A modell merész, sportos megjelenését kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.

BELSŐ TÉR. MINDEN ÍZÉBEN ÚJ.
FORRADALMIAN.

Üljön be az új Tucson-ba, mely háromféle belső színkombinációban érhető el az eltérő igények maradéktalan kielégítése érdekében.
Az opciós panoráma napfénytető tovább növeli a belső tér érzetét, amely tovább erősíti az új Tucson prémium hatását. Könnyű belátni, miért is jó változni.
Mert a változás életfelfogás.

Áramvonalas kialakítás

A vadonatúj Tucson tetszetős, áramvonalas kialakítása csökkenti a közegellenállási együtthatót, és a szélesebb kiállással együtt javítja a jármű nagysebességű stabilitását. A konkrét, aerodinamikai célú módosítások között említhetjük az első lökhárító légterelőjét, az A-oszlop csökkentett ívű görbületét, valamint az áramlástanilag optimalizált fenéklemezt.

Okos és praktikus

Az intelligens elektromos csomagtérajtó automatikusan felnyílik, amennyiben az érzékelők legalább három másodpercen át érzékelik a kulcs jelenlétét. Így a nehéz vagy terebélyes csomagok a lehető legkényelmesebben rakodhatók be a vadonatúj Tucsonba. (Premium felszereltségtől elérhető opció vagy széria.) A sokoldalú csomagtér gyorsan átrendezhető, hála a 60:40 arányban osztva dönthető hátsó üléseknek.

FORMATERV, AMELY A TELJESÍTMÉNY
ÍGÉRETÉT HORDOZZA
A vadonatúj Tucson merész, magabiztos kiállása tagadhatatlanul sportos személyiségről tanúskodik. A sportosság a jellegzetes, hatszögletű hűtőmaszk felső sarkaiba illeszkedő, kecses LED fényszórókkal kezdődik. (Premium felszereltségi szinttől elérhető opció vagy széria.) Ezt követik a dinamikusan megformált oldalsó elemek, és a széles, kifejező hátsó kialakítás.

FELHASZNÁLÓBARÁT KEZELŐFELÜLET
A vadonatúj Tucson tetszetős, tágas utasterében a vezető a vízszintes elrendezésű műszerfalon kialakított, fejlett kezelőfelületen keresztül vezérelheti a funkciókat.

DINAMIKUS ERŐTELJES GAZDASÁGOS
A modern technológia lehetővé teszi, hogy a kisebb motorok mind nagyobb teljesítményt
és forgatónyomatékot állítsanak elő, miközben csökken az üzemanyag-fogyasztás. Kiváló példája ennek az új 1,6 literes T-GDi motor és a Hyundai hozzá csatlakozó, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltója.

KÉNYELEM ÉS A PRAKTIKUM TECHNOLÓGIÁJA
A vadonatúj Tucson számos olyan elérhető opciót kínál, amelyek kényelmesebbé és praktikusabbá teszik a vezető és az utasok életét.
 

 

A Te autód, a Te világod!

A Te autód, a Te világod!

Telefon: 

Cégtörténet Autó-Forrás Kft.

Az Autó-Forrás Kft. 1991. decemberében alakult a FORD veszprémi képviseletének ellátására. 1996. decemberig működött FORD márkakereskedésként, 1998. márciustól a FIAT márkát képviselte Veszprémben és környékén. Az Európai Unióba történő belépés után, ahogy a többi autógyár a FIAT is új európai színvonalú szalon építését követelte a működés folytatásához. Ez 2006. novemberében átadásra került. A régi szalonban felújítás után 2006. november 17-től a HYUNDAI márka képviselete nyílt. A koreai márkának Veszprémben nem volt igazán hagyománya, ezért szinte teljesen a nulláról kellett kezdeni a működést. Kevés gépkocsi volt a környéken és nem volt ismert a márka. Szerencsére az érkező új típusok és a lelkes gárda kemény szívós munkával sikereket ért el.

Az Autó-Forrás Kft. 2007-ben megkezdte az ALFA ROMEO gépkocsik értékesítését és szervizelését is.

A gazdasági válság hatására racionalizálni kellett a működést, ezért a régi telep eladásra került és a HYUNDAI az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatti nagy objektumban folytatta tevékenységét az ALFA ROMEO és a FIAT mellett.

Ez egy 5500 négyzetméteres területen elhelyezkedő 1800 négyzetméteres modern márkakereskedés Veszprém északi elkerülő útgyűrűje mellett. Az autószalon mellett jól felszerelt szervizzel rendelkezünk, ahol 10 álláson javítjuk a hivatalosan képviselt márkáink, valamint márkafüggetlenül más gépkocsikat is. Karosszéria műhellyel és gépkocsi mosóval is rendelkezünk. Műszaki vizsgabázisunk nagy forgalmat bonyolít.

Igyekszünk elkötelezetten, becsületesen végezni munkánkat, szem előtt tartva szlogenünket: „Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.”