ÚJ Nissan Qashqai

AZ INTELLIGENS SUV

Az intelligencia vonzó – és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan Qashqai lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az üdítő városi vezetést.

INTELLIGENS ÉS ÁRAMVONALAS

A fantasztikus, megújult stílusával – a robusztus hűtőrácstól és motorháztető-kialakítástól a luxusminőségű új ülésekig – a világ első számú SUV-ja a legjobb formáját mutatja.

KÜLSŐ FORMATERV

PRÉMIUM ÁTALAKÍTÁS

Az új fényszórókkal, az újratervezett ötvözetekkel és hűtőráccsal a Nissan Qashqai egy még kifinomultabb és dinamikusabb SUV, mint valaha.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

INTELLIGENS ÁTVÉTEL

Ennek a megújult városi crossovernek a legapróbb részlete is tökéletesen kialakított.

PRÉMIUM ÜLÉSEK A PÁRATLAN KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

Merüljön el a Nissan Qashqai új üléseinek tartós kényelmében: a Nissan Qashqai új egységes kialakítású és a 3D öltéseket tartalmazó, kiváló minőségű nappabőr borítású ülései* tartós és luxus minőségű kényelmet nyújtanak.

STÍLUSOS ÜLÉSEK

Élvezze a pihentető vezetést a Nissan Qashqai fekete szövetborítású vagy prémium nappabőr borítású új, komfortos ülésében.

CSATLAKOZTASSA ESZKÖZÉT

FEJLETT TECHNOLÓGIA

A NissanConnect-el az új Nissan Qashqai az okostelefonja legjobb barátja lesz. Az új alkalmazásokkal, hozzáférhet a zenéihez, Facebook-híreihez, a tweetjeihez, a TripAdvisor-tippekhez és mindezt közvetlenül.

ADVANCED DRIVE-ASSIST™ KIJELZŐ

INNOVÁCIÓ, AMELYNEK ÖN IS RÉSZESE

Az egyetlen központi helyen, a színes 5"-os kijelzőn megjelenített vezetési információkkal magabiztos és koncentrált lehet.

SOKOLDALÚ RAKODÓTÉR

MÉG TÖBB TÁROLÓHELY

Az új Nissan Qashqai mindig készen áll az alkalmazkodásra. Lehajthat egy hátsó ülést, vagy előállíthat teljesen sima padlót is a nagy méretű csomagokhoz, és használhatja az intelligens tárolóhelyeket az összevisszaság megakadályozásához.

RAKODÓRENDSZER – MEGOSZTÁS ÉS ELREJTÉS

KONFIGURÁLÁS AZ IGÉNYEI SZERINT

Az állítható polcokkal és elválasztókkal könnyedén átrendezheti a Nissan Qashqai csomagtartóját, hogy megfeleljen az igényeinek.

PRÉMIUM SZINTLÉPÉS

AZ UTASTÉR KOMFORTJA

Az új Nissan Qashqai minden részlete prémium kezelést kapott, az alakmemóriás új ülésektől, az ajtótükrökhöz kapcsolt 2 személyes memóriafunkcióval rendelkező új ülésekig.

ÚJ BOSE HANGRENDSZER

Merüljön el a csúcsminőségű Bose hangrendszer hangzásában: tartalmas hangzásélmény az elöl és a hátul utazók számára egyaránt. A 8 hangsugárzó valóban mély és tiszta hangokkal képes megtölteni az új Nissan Qashqai belterét.

Nézzen be a Császár Autószerviz Kft. megújult Nissan autószalonjába Veszprémbe.

Nézzen be a Császár Autószerviz Kft. megújult Nissan autószalonjába Veszprémbe!

ÚJ NISSAN X-TRAIL

ÚJ NISSAN X-TRAIL

Új Nissan Micra a Nissan Császártól

Új Nissan Micra

Veszprém

Jármű értékesítés:
Hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Tatabánya

Jármű értékesítés:
Hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Zalaegerszeg

Jármű értékesítés:
Hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva