ÚJ NISSAN X-TRAIL

ÚJ NISSAN X-TRAIL
CSALÁDI KALANDOK A MAXIMUMRA PÖRGETVE

EGY SUV, AMELYET A VALÓDI CSALÁDI KALANDOKHOZ TERVEZTEK
EGY NAGYOBB, SZEMBETŰNŐBB MEGJELENÉSŰ SUV

Legyen része a családi élet örömeinek ebben a nagyobb, szembetűnőbb megjelenésű SUV-ban, amelyben minden szükségest megtalál: erőt sugárzó stílus, megbízható funkciók, magasabb szintű technológiák, valamint a gyerekekkel eltöltött emlékezetes kalandokhoz szükséges kényelem és rugalmasság.

AZ INTELLIGENT MOBILITY JELLEMZŐI
INTELLIGENSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS SZÓRAKOZTATÓBB VEZETÉS

A Nissan intelligens vezetési rendszere közelebb hozza Önhöz a Nissan X-Trailjét a magabiztosabb és energikusabb vezetés érdekében, amelynek köszönhetően határozottan irányíthatja a járművet.

 

A NISSAN X-TRAIL KÜLSŐ FORMATERVE
KALANDOZZON STÍLUSOS KÜLSŐVEL

 

Ünnepeljük együtt a családot. A 4x4-es képesség és intelligens prémium stílus egyesítésével ez a SUV valóban elképesztő.

ELEKTROMOS PANORÁMATETŐ

Ossza meg a látványt: Az elektromos panorámatető a hátsó ülésekig nyílik, így az autóban mindenki élvezheti a lélegzetelállító kilátást.

FEJLETT AERODINAMIKA

A SZABADLEVEGŐN VALÓ SUHANÁS INTELLIGENSEBB MÓDJA

Az oszlopoknál lévő aerodinamikai panelek és az alacsony aerodinamikájú alváz halkabb utazást és lenyűgöző üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

EZ FLEX ÜLÉS

A súlytalanság által inspirált, kivételesen kényelmes ülések az Ön testének egyedi jellemzőihez alkalmazkodó párnákat tartalmaznak.

BOSE HANGRENDSZER
A LEGJOBB HELYEK A LEGJOBB MŰSORHOZ

Kiterjedt zenei élmény elöl és hátul, nyolc nagy teljesítményű hangszóró tökéletes hangmélységet, és hangzást biztosít a SUV-on belül.

ADVANCED DRIVE-ASSIST™ KIJELZŐ
INNOVÁCIÓ, AMELYNEK ÖN IS RÉSZESE

Az egyetlen központi helyen, a színes 5"-os kijelzőn megjelenített vezetési információkkal magabiztos és koncentrált lehet.

EGYSZERŰ PAKOLÁS A MOZGÁS ÁLTAL AKTIVÁLT CSOMAGTÉRAJTÓVAL

INNOVÁCIÓ, AMELY SEGÍTŐ KEZET NYÚJT

Tele van a keze? Semmi gond! Csak vigye a lábát középen a lökhárító alá úgy, hogy az intelligens kulcs a zsebében van, és a csomagtérajtó másodperceken belül kinyílik.

CSOMAGTÉRRENDSZER

Az osztályában egyedülálló rendszerrel a Nissan X-Trail az állítható polcokkal és elosztókkal lehetővé teszi a csomagtér azonnali testreszabását.

SZEMÉLYRE SZABOTT A TÖKÉLETES ILLESZKEDÉSÉRT

KIVÉTELES JELLEMZŐK

TEKINTSE MEG A NISSAN X-TRAIL KIFINOMULT FORMAVILÁGÁNAK TOVÁBBI RÉSZLETEIT A BŐRREL KIEGÉSZÍTETT BELTÉRTŐL A FŰTÖTT, SÚLYTALANSÁG ÁLTAL INSPIRÁLT ÜLÉSEKEN ÁT A KÉTZÓNÁS AUTOMATA KLÍMÁIG.

FEJLETT MOTOROK

FOKOZZA A KALANDOKAT

Szeretne kiváló üzemanyag-takarékosságot egy tágas SUV-ban, amelyet szórakoztató vezetni? A külső aerodinamikai jellemzőivel és a fokozatmentes X-Tronic váltóval ezt mind megkapja a Nissan X-Trailről.

INTUITÍV ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁS

AZONNALI ALKALMAZKODÁS AZ ELŐJELZETT VÁLTOZÁSHOZ

A Nissan X-Trail egy szempillantás alatt képes alkalmazkodni a változó körülményekhez. Jöhet eső vagy hó, a rendszer automatikusan azokra a kerekekre irányítja a teljesítményt, amelyeknek a legnagyobb szükségük van rá.

Nézzen be a Császár Autószerviz Kft. megújult Nissan autószalonjába Veszprémbe.

Nézzen be a Császár Autószerviz Kft. megújult Nissan autószalonjába Veszprémbe!

ÚJ NISSAN X-TRAIL

ÚJ NISSAN X-TRAIL

Új Nissan Micra a Nissan Császártól

Új Nissan Micra

Veszprém

Jármű értékesítés:
Hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Tatabánya

Jármű értékesítés:
Hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Zalaegerszeg

Jármű értékesítés:
Hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva