Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

A harmadik, kombi karosszériaváltozat érkezésével teljessé vált a FIAT Tipo család. Az igazi Station Wagon (Kombi) már rendelhető Magyarországon, 4.405.000 forinttól.

Összetéveszthetetlen karakter, egyszerűség, funkcionalitás, és nem utolsósorban kiváló ár-érték arány - ezek azok a tulajdonságok, amelyek az új Tipo családot sikeressé tették, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy a nagy presztízsű Autobest szavazáson elnyerje a "2016 legjobb vétele" címet.

2017 januárjától a legjobb vételt keresők már három különböző modellvariáns közül választhatnak, mivel az eddig „hiányzó” kombi, vagy más néven Station Wagon változat is megérkezett a magyarországi FIAT márkakereskedésekbe. A három típus értékei közösek és mindhárom egyformán erőteljes karaktert sugároz, ám mindegyikük egyedi személyiségjegyekkel bír, amelyek pontosan annyira eltérőek, mint az egyes változatok célközönsége, a családoktól a párokon át a fiatalokig.
Ami a méreteit illeti, a kombi 20 centiméterrel hosszabb az ötajtós Tipónál, pontosan 4570 milliméter hosszú, miközben 1520 milliméter magas - az alapfelszerelésként kínált hosszanti tetősínekkel. A csinos puttony mögött 550 liternyi tér várja a csomagokat, de hogy valóban a legjobb vétel legyen, a konfigurálható „Magic Cargo” csomagtér-elemekkel extra rugalmasságot és praktikumot kínál a FIAT. Többek között a csomagtartó padlója két szinten helyezhető el, ezáltal szabályozható a raktér magassága. A két kiemelhető oldalfal pedig további választási lehetőségeket kínál: segítségükkel szállíthatunk apró tárgyakat, vagy nélkülük kihasználhatjuk a teljes szélességét. Végül, de nem utolsósorban az osztottan is dönthető hátsó ülések lehajtva egybefüggő padlót eredményeznek, az egyetlen síkot alkotó, szintkülönbség nélküli rakodófelület alaposan megkönnyíti a rakodást. A poggyásztér teljes hosszúsága meghaladja a 1800 millimétert, így akár kerékpáros, sílécek, babakocsik vagy bőröndök szállítására is alkalmas. A raktér praktikumát két lámpa, két táskaakasztó, valamint a padlóba épített négy lekötő szem fokozza, a rakományt elfedő rolós takaró egy kézzel kiemelhető, és a padlópanel alatt tárolható.
 

A kabin helykínálata legalább ennyire nagyvonalú: A két első ülésen az akár 187 centiméteres testmagasságú utazók is kompromisszummentesen helyet foglalhatnak, míg hátul három, 180 centis utasnak is jut elegendő hely. Bizony, az olasz lakberendezők a hátsó középső ülést is teljes értékű férőhelyként alakították ki, ahol még a lábtér is elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek a felnőttek. Emellett számtalan, a legkülönbözőbb formájú és méretű tárolórekesz segít abban, hogy az apróbb kacatok eltűnjenek a kíváncsi szemek elöl, ezen túlmenően pedig a váltókar előtt csatlakozóaljzatok várják a hordozható zenei lejátszókat.

A Tipo számos ötletes megoldással igyekszik az utasok számára élvezetessé tenni a fedélzeten töltött időt. Ennek jegyében, kiviteltől függetlenül valamennyi kombi gazdag alapfelszereltséget kínál. A Lounge verzió például alapáron kínálja az innovatív Uconnect 7" HD LIVE rendszert, amelynek nagy felbontású, hétcolos érintőképernyője a táblagépekhez hasonlóan fogadja a többujjas parancsokat. A legújabb generációs rendszer Bluetooth mobiltelefon kihangosítást, audio streaming funkciót, szöveges üzenet felolvasást és hangfelismerést, AUX és USB csatlakozókat, iPod integrációt, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszerveket tartalmaz. De a Tipo igény esetén tolatókamerával és az új TomTom 3D Touch műholdas navigációs berendezéssel is rendelhető.

A kombi Tipo motorpalettáját – az európai piacon kivétel nélkül - Euro6-os besorolású erőforrások adják: három, eltérő teljesítményű benzines és két dízel erőművel rendelhető. A benzines választékban elérhető a 95 lóerős 1,4 literes 16 szelepes, a 120 lóerős 1,4-es T-Jet, valamint a 110 lóerős 1,6 literes E-TorQ motor. A kínálatot a 95 lóerős 1,3-as Multijet II és a 120 lóerős 1,6-os Multijet II dízelmotor teszi teljessé. Utóbbi DCT duplakuplungos automata sebességváltóval is választható, amely folyamatos nyomatékleadást és vonóerő-kifejtést biztosít, ezáltal nem jelentkezik teljesítmény-vesztés a sebességváltásoknál.
 

Az új Tipo kombi benzines kivitelben már 4 405 000 forinttól elérhető és rendelhető a Fiat márkakereskedésekben.

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 500 Riva - Édes élet négy keréken, avagy a világ legkisebb yachtja

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 124 Spider - Már klasszikus

Telefon: 

Cégünkről

Cégünk 1992-ben alakult kezdetben a FORD márka veszprémi képviselete volt. 1996-ban építettünk Veszprémben a Házgyári úton egy új márkakereskedést. Tulajdonos és márkaváltás után 1998-ban a FIAT márkát képviseltük a megyeszékhelyen. A nyitás után évről-évre jelentősen növeltük eladásainkat, vevőink és ügyfeleink megkedvelték a Házgyári úti szalonunkat.  Magyarország Európai Unióba történt belépése után a márka által előírt követelmények teljesítésére 2006-ban az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatt 1800 négyzetméteres új FIAT szalont nyitottunk, ahol az ALFA ROMEO márka is helyet kapott. A régi szalon felújítás után HYUNDAI márkakereskedés lett.

Így az Autó-Forrás Kft. napjainkban 3 márka képviseletét látja el. Teljeskörű szerviztevékenység gyári és utángyártott alkatrészellátás, gépkocsi mosás, karosszéria javítás, zöldkártya készítés, gumiszerelés, műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsgáztatás mellett új- és használt autó értékesítés hitel-és biztosítási ügyintézés is szerepel a tevékenységi körünkben.

Az ALFA ROMEO és FIAT márkakereskedés a márka legújabb standardjai alapján épült. 450 m2 bemutatóterem és ügyfélváró, 500 m2-es szerviz, ahol 10 álláson várjuk ügyfeleinket. Ezen felül 50 m2-es gépkocsimosó, 120 m2-es karosszéria műhely áll rendelkezésre. Szervizünket a legmodernebb eszközökkel szereltük fel, így a mai kor követelményeinek megfelelő javításokat tudjuk végezni.

Mindkét telephelyünkön megfelelő számú tesztautó áll rendelkezésre a vásárlók döntésének elősegítése érdekében. Ezek felett mindig rendelkezünk olyan új autó készlettel, amelyből azonnal lehet választani. Természetesen az egyedi igények kielégítését is gyári megrendelésből rövid határidőre vállaljuk.

Cégünk erősségét képezi, hogy mindkét telephelyünkön a márka iránt elkötelezett, magas szaktudással és elhivatottsággal rendelkező 33 dolgozónk családias légkörben az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzi munkáját.

Mottónk, melynek szellemében dolgozunk: Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.

 

Nyitva tartás:

 

Új és használt gépjármű értékesítés:

Hétfő-Péntek 8:00-17:00

 

Szombat: 9:00-12:00

 

 

Szerviz, Alkatrész:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

 

 

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30