Floppy 2000 Nyomda Kft.

Offszet nyomtatás

Offszet nyomdagépeinkkel teljesítjük nagyobb példányszámú megrendeléseiket A/2 méretig.

Digitális fotózás

Fotósunk termék-, tárgy-, személy- és természetfotók készítését digitális technológiával, professzionális minőségben, kifejezetten a nyomdatechnikához alkalmazott módon valósítja meg. Ehhez egy Olympus SP-510 UZ gép áll rendelkezésre 7,1 millió pixel felbontással, 10x-es optikai zoom-al és ISO4000 fényérzékenységgel.

Digitális képkidolgozás

Fotóit küldheti emailben, feltöltheti FTP szerverünkre, hozhatja bármilyen adathordozón (CD, DVD, memória kártyák, pendrive...) és akár meg is várhatja, míg elkészülnek.
Nagyítást 30x40 cm-es méretig készítünk.

Digitális nyomtatás, másolás

Csúcsminőségű XEROX digitális géppel állítjuk elő színes és fekete-fehér anyagait 45 lap/perc sebességgel, bővített A/3 méretig, az eredetivel megegyező minőségben vagy feljavítva...
A festék a nyomdai eljárásnak megfelelően egyesül a papír anyagával, így nem kopik le, színei élethűek, tartósak és azonosak maradnak minden példány essetén.

Könyvnyomtatás igény szerint

Ha Ön hobbiíró vagy bizonytalan új könyve sikerében, és nem szeretne ráfizetni vagy feleslegesen raktározni, akkor vegye igénybe a gyors és olcsó digitális könyvnyomtatás lehetőségét!
Igény szerint bármilyen csekély számú, akár egyetlen példány is gyorsan előállítható.
Amikor újabb megrendelést kap, jöhet a következő sorozat, amelyen akár kisebb-nagyobb változtatások is könnyen elvégezhetőek.
Magánhasználatra akár saját naplóját, verseskötetét vagy regényét is kiadhatja családja.

Tervezés

Kérésre teljeskörűen megtervezzük és kivitelezzük az Ön egyedi elképzeléseit, melyet sokféle minta bemutatásával is igyekszünk segíteni. A korrektúrát is elvégezzük az Ön számára, hogy ne csak megjelenésében, hanem tartalmában is kifogástalan alkotás szülessék.

Italcímkék, italdobozok készítése

Italcímkék, italdobozok készítése

Floppy 2000 Nyomda Kft.

Lepje meg szeretteit egyedi ajándékokkal!

digitális technológia Pápán

Mi az a digitális nyomtatás?