Hyundai i10

NEM NAGY, HANEM NAGYSZERŰ.
Látványos, sportos és magabiztos. Pont, mint Ön.

MERÉSZ,
KIFEJEZŐ FORMATERV

Az i10 lenyűgöző, modern formatervét kihangsúlyozza az új kaszkád hűtőrács és a markáns, kerek LED-es nappali fények kialakítása.

Csomagtartó

Az i10 nem csak a kategória legtágasabb utasterével büszkélkedhet, de csomagtartója is a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben. A csomagtér alaphelyzetben 252 literes, ami a hátsó ülések lehajtásával lenyűgöző 1046 literre bővíthető.

 

Tágas, ötszemélyes belső tér

Az i10 tágas belső terében kényelmesen elfér akár öt felnőtt utas*.

CSODÁLATOS MEGJELENÉS
Az i10 minden részlete egyértelmű, magabiztos üzenetet közvetít.

LÁTVÁNYOSAN TÁGAS
A belső tér kategóriaelső méterei a rendelkezésre álló színcsomagokkal együtt lenyűgöző hangulatot teremtenek az i10 fedélzetén.

ÉLVEZETES VEZETHETŐSÉG
Az optimalizált futómű beállítás jobb rugózást, vezethetőséget és kormányvisszajelzést biztosít.
Az i10 hajtásláncaival maximálisan kiélvezhet minden utazást.
 

BIZTONSÁGOSABB TŐLE A VÁROS
A fejlett vezetőtámogató technológiák együttműködve az úton, biztonságban tartják az i10-est.
 

A Te autód, a Te világod!

A Te autód, a Te világod!

Telefon: 

Cégtörténet Autó-Forrás Kft.

Az Autó-Forrás Kft. 1991. decemberében alakult a FORD veszprémi képviseletének ellátására. 1996. decemberig működött FORD márkakereskedésként, 1998. márciustól a FIAT márkát képviselte Veszprémben és környékén. Az Európai Unióba történő belépés után, ahogy a többi autógyár a FIAT is új európai színvonalú szalon építését követelte a működés folytatásához. Ez 2006. novemberében átadásra került. A régi szalonban felújítás után 2006. november 17-től a HYUNDAI márka képviselete nyílt. A koreai márkának Veszprémben nem volt igazán hagyománya, ezért szinte teljesen a nulláról kellett kezdeni a működést. Kevés gépkocsi volt a környéken és nem volt ismert a márka. Szerencsére az érkező új típusok és a lelkes gárda kemény szívós munkával sikereket ért el.

Az Autó-Forrás Kft. 2007-ben megkezdte az ALFA ROMEO gépkocsik értékesítését és szervizelését is.

A gazdasági válság hatására racionalizálni kellett a működést, ezért a régi telep eladásra került és a HYUNDAI az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatti nagy objektumban folytatta tevékenységét az ALFA ROMEO és a FIAT mellett.

Ez egy 5500 négyzetméteres területen elhelyezkedő 1800 négyzetméteres modern márkakereskedés Veszprém északi elkerülő útgyűrűje mellett. Az autószalon mellett jól felszerelt szervizzel rendelkezünk, ahol 10 álláson javítjuk a hivatalosan képviselt márkáink, valamint márkafüggetlenül más gépkocsikat is. Karosszéria műhellyel és gépkocsi mosóval is rendelkezünk. Műszaki vizsgabázisunk nagy forgalmat bonyolít.

Igyekszünk elkötelezetten, becsületesen végezni munkánkat, szem előtt tartva szlogenünket: „Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.”