Hyundai i20

AZ AUTÓ, AMELYTŐL GYORSABBAN VER A SZÍV
A Folyékony szobrászat 2.0 formatervezési filozófia ismét lélegzetelállító szépséget teremt.

FOLYÉKONY SZOBRÁSZAT 2.0

Az új i20 határozott kiállását még inkább kihangsúlyozza a fényes, fekete C-oszlop fölött szinte lebegni látszó tető.

Sík csomagtérpadló

Alig férnek be a nagyobb csomagok? Az i20 sík padlójú csomagtartójával ez többé nem fordulhat elő. A hátsó ülések részben vagy teljesen ledönthetők, így Ön szabadon variálhatja a csomagok és utasai
férőhelyét. Hajtsa le az üléseket, dobja be a táskákat, és már indulhat is (Comfort felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része).

ELKÁPRÁZTATJA A SZEMET
A fényszóróktól a sportos ívű tetővonalig, az éles karaktervonaltól a kecses C-oszlopig le sem tudja venni róla tekintetét.
 

ÉRZÉKI, ELŐZÉKENY KÖRNYEZET,
AMELY CSAK ÖNRE VÁR
Engedje, hogy magával ragadja a beltér hangulata, és soha többé nem akar majd kiszállni.

Belső színvilág A beltérben felhasznált, gondosan megválogatott anyagok a kategóriában egyedülálló, kiváló minőségű környezetet teremtenek.
Tegye egyedivé a beltér hangulatát: válasszon a jellegzetes ’dekorcsomagok’ közül, és élvezze az új, ergonomikus kialakítású
műszerfal nyújtotta kényelmes vezethetőséget. Az i20 a karosszériaszínek, beltéri burkolatok és kárpitok széles választékával kapható.
A műszerfal és az ajtókárpitok az ülések színével harmonizáló, kiváló minőségű termoplasztikus poliolefinből (TPO) készülnek.

 

 

 

 

A Te autód, a Te világod!

A Te autód, a Te világod!

Telefon: 

Cégtörténet Autó-Forrás Kft.

Az Autó-Forrás Kft. 1991. decemberében alakult a FORD veszprémi képviseletének ellátására. 1996. decemberig működött FORD márkakereskedésként, 1998. márciustól a FIAT márkát képviselte Veszprémben és környékén. Az Európai Unióba történő belépés után, ahogy a többi autógyár a FIAT is új európai színvonalú szalon építését követelte a működés folytatásához. Ez 2006. novemberében átadásra került. A régi szalonban felújítás után 2006. november 17-től a HYUNDAI márka képviselete nyílt. A koreai márkának Veszprémben nem volt igazán hagyománya, ezért szinte teljesen a nulláról kellett kezdeni a működést. Kevés gépkocsi volt a környéken és nem volt ismert a márka. Szerencsére az érkező új típusok és a lelkes gárda kemény szívós munkával sikereket ért el.

Az Autó-Forrás Kft. 2007-ben megkezdte az ALFA ROMEO gépkocsik értékesítését és szervizelését is.

A gazdasági válság hatására racionalizálni kellett a működést, ezért a régi telep eladásra került és a HYUNDAI az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatti nagy objektumban folytatta tevékenységét az ALFA ROMEO és a FIAT mellett.

Ez egy 5500 négyzetméteres területen elhelyezkedő 1800 négyzetméteres modern márkakereskedés Veszprém északi elkerülő útgyűrűje mellett. Az autószalon mellett jól felszerelt szervizzel rendelkezünk, ahol 10 álláson javítjuk a hivatalosan képviselt márkáink, valamint márkafüggetlenül más gépkocsikat is. Karosszéria műhellyel és gépkocsi mosóval is rendelkezünk. Műszaki vizsgabázisunk nagy forgalmat bonyolít.

Igyekszünk elkötelezetten, becsületesen végezni munkánkat, szem előtt tartva szlogenünket: „Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.”