Hyundai Santa Fe

MEGTALÁLNI A SZABADIDŐJÁRMŰVEK ÉS A SZEMÉLYAUTÓK KÖZÖS ÉRTÉKEIT
Kevés felemelőbb érzés van annál, mint amikor két különböző egységből sikerül egy újat, közöset alkotni. A Santa Fe dinamikus kifinomultsága új mércét állít a szabadidő-járművek körében.

MERÉSZ, MÉGIS KIFINOMULT, HATALMAS, MÉGIS KIEGYENSÚLYOZOTT

HÁROMDIMENZIÓS SZÉPSÉG,A FÉNYŰZÉS OTTHONA
Fáradjon beljebb. Bőséges helykínálat, futurisztikus dizájn és kiemelkedően tágas csomagtartó várja. A beltérben folytatódik a karosszéria sportos, dinamikus hangulata.

Beltéri színek

A négyféle, divatos színvilág révén Ön szabadon választhat a klasszikus fekete környezet és a divatos kombinációk között a Santa Fe különféle beltéri anyagok széles választékát kínálja: fekete egytónusú, kéttónusú szürke és bézs, vagy egyszínű fekete prémium barna (opció) üléskárpittal. A stílusos dizájn és a kiváló minőségű anyagok kombinációja a felső kategóriás limuzinok hangulatát és kényeztető minőségét idézi.

TEGYE MÉG INTENZÍVEBBÉ A SANTA FE MOTORJÁNAK ÉLMÉNYÉT
Lélegzetelállító sebesség, lenyűgöző teljesítmény: a Santa Féval minden utazás feledhetetlen élmény, bármi is az úti célja.
 

SEMMIRŐL NEM KELL LEMONDANIA
Az intelligens technológiák minden lehetséges helyzetben szavatolják az Önök kényelmét, így már az sem olyan rossz, ha
a dugóban kell vesztegelnie.
 

A Te autód, a Te világod!

A Te autód, a Te világod!

Telefon: 

Cégtörténet Autó-Forrás Kft.

Az Autó-Forrás Kft. 1991. decemberében alakult a FORD veszprémi képviseletének ellátására. 1996. decemberig működött FORD márkakereskedésként, 1998. márciustól a FIAT márkát képviselte Veszprémben és környékén. Az Európai Unióba történő belépés után, ahogy a többi autógyár a FIAT is új európai színvonalú szalon építését követelte a működés folytatásához. Ez 2006. novemberében átadásra került. A régi szalonban felújítás után 2006. november 17-től a HYUNDAI márka képviselete nyílt. A koreai márkának Veszprémben nem volt igazán hagyománya, ezért szinte teljesen a nulláról kellett kezdeni a működést. Kevés gépkocsi volt a környéken és nem volt ismert a márka. Szerencsére az érkező új típusok és a lelkes gárda kemény szívós munkával sikereket ért el.

Az Autó-Forrás Kft. 2007-ben megkezdte az ALFA ROMEO gépkocsik értékesítését és szervizelését is.

A gazdasági válság hatására racionalizálni kellett a működést, ezért a régi telep eladásra került és a HYUNDAI az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatti nagy objektumban folytatta tevékenységét az ALFA ROMEO és a FIAT mellett.

Ez egy 5500 négyzetméteres területen elhelyezkedő 1800 négyzetméteres modern márkakereskedés Veszprém északi elkerülő útgyűrűje mellett. Az autószalon mellett jól felszerelt szervizzel rendelkezünk, ahol 10 álláson javítjuk a hivatalosan képviselt márkáink, valamint márkafüggetlenül más gépkocsikat is. Karosszéria műhellyel és gépkocsi mosóval is rendelkezünk. Műszaki vizsgabázisunk nagy forgalmat bonyolít.

Igyekszünk elkötelezetten, becsületesen végezni munkánkat, szem előtt tartva szlogenünket: „Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.”