Korvin babacentrum

Érkeznek a tavaszi D.D.step modellek!

Korvin Babacentrum

Baby Design babakocsik akcióban!

Korvin Babacentrum

Korvin Babacentrum

Korvin Babacentrum

Korvin Babacentrum

Korvin Babacentrum

Orrszívók széles választékban kaphatók!!

Korvin Babacentrum

Zavartalanul nyitva a felújítás alatt is!

Korvin Babacentrum

Elektromos és kézi mellszívó választékunk!

Korvin Babacentrum

Bérelhető termékek!

Korvin Babacentrum

Légzésfigyelők, bébiőrök kaphatóak üzletünkben!

Újabb bútorcsaláddal

Korvin Babacentrum

Multifunkciós babakocsik

Korvin Babacentrum

Újdonság! D.D. SDtep kocsicipőkkel bővült kínálatunk.

Korvin-Babacentrum-Pápa

Újdonság!

Embedded thumbnail for Adamo hinta (videó)

Adamo hinta (videó)

Telefon: 

Vállalkozásunk Korvin Babacentrum néven 2012-ben kezdte meg  működését. A bolt a megújult Fő tértől 2 percnyi sétára található, a Korvin utca 15. szám alatt, a kis közlével szemben. Az utcában hosszan húzódó parkolót alakítottak ki, így akár az üzlet előtt is parkolhat autójával. Célul tűztük ki, hogy minden olyan termék megtalálható legyen nálunk, amire a babának és mamának egyaránt szüksége lesz a születést és az azt követő első évben.

  Figyelembe véve, hogy a kismamák megleljék mind minőségben, mind pedig árban a számukra megfelelő termékeket. Csapatunk szakmailag folyamatosan képezi magát, hogy bármikor segítséget tudjon nyújtani vásárlóinknak a megfelelő termék kiválasztásában. Számunkra egy bababolt nem csupán termékek forgalmazását jelenti, hanem mindig nagy hangsúlyt fektetünk a kismamákkal való jó kapcsolat kialakítására.

 Igyekszünk minden felmerülő kérdésben segíteni. Sok anyuka fordul meg nálunk és örömmel osztja meg tapasztalatait velünk gyermeke nevelését illetően. Így gyakran hallunk jó tanácsokat, praktikákat olyan témákra, mint például mit tehetünk, ha bújik a baba foga, vagy fáj a hasa. Számos ismert piacvezető márkatermék (Avent, Mam, Chicco, Tommee Tippee, Maxi-Cosi, stb...) megtalálható nálunk, amelyeket az anyukák kérésére folyamatosan bővítünk. Hamarosan Medela szakboltként is működünk tovább. Próbálunk az anyukák segítségére lenni olyan termékek kölcsönzésével, ami az első hónapokban nélkülözhetetlen egy újszülött biztonsága és családjának nyugalma érdekében.
   Légzésfigyelő, magzati szívhang hallgató, biztonsági övterelő, elektromos mellszívó áll rendelkezésükre. Termék kínálatunkban még bababútorok, ágynemű garnitúrák, babaőrök, légzésfigyelők, bébiétel melegítők, sterilizálók, kézi és elektromos mellszívók, biztonsági eszközök széles választéka látható. 9 fajta sport, illetve 11 fajta multifunkciós babakocsi, több mint 15 fajta gyermek autósülés teszi teljessé kínálatunkat minden korosztály számára.

   Mindezekről bővebben a www.korvinbabacentrum.hu oldalunkon olvashat. Ha már járt nálunk, akkor tudja, ha még nem, akkor  győződjön meg személyesen, hogy mit kínálunk babája életének kezdeti időszakára. Ha ránk talál, sem Ön, sem babája nem bánja meg.