Ez egy ARCHIVÁLT hirdetés.

Az aktuális hirdetéseket megnézheted a
Pápa környéki programok oldalán!

Kinizsi-vár

Nagyvázsony, 2019. április 13., szombat, 12:00–18:00

Közhírré tétetik:
A 7 mérföldes (11,2 km) futamsorozatunk 2. állomása :)
Helyszín: Nagyvázsony, Kinizsi vár
Versenykiírás:
Futam jellege: történelmi-korhű "statisztákkal" jelmezes segítőkkel ;) a Futóknak nem kell beöltözni, de nagyon örülnénk, ha megtennék páran ;)
Terep futás, a nagyvázsonyi Kinizsi vártól erdőn-mezőn által.
Távok:
* Zúzó: 7 mérföld, azaz 11,2 km
* Malmozó: 3,5 mérföld, azaz 5, 6 km
* Pihe: 500 m gyerekkör.
** 11:00 Rajtcsomag osztás
** 13:00 Gyerekverseny 500 m, mindenki befutóérmet kap
** 13:20 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
** 13:50 Bemelegítés ;) lovagi torna
** 14:00 Rajtolnak a fő futamok: Zúzó és a Malmozó
A verseny lovas felvezetéssel indul. Természetesen lesz DJ, Speaker, étel-ital, futókuponok és elfoglaltság a kísérőknek ;) Tombola meg korhű élmények kicsiknek-nagyoknak egyaránt.
A kalandfutásunk nem időre megy, DE a két felnőtt távon az első 3 női és férfi befutók díjazva lesznek! Terep révén mindenki megfelelő cipőt húzzon ;) és vigyázzon a bokájára, mert lesz itt minden, ami az útjukba akadhat.... erdőn és mezőn, hegyen völgyön, árkon, sőt még patakon át is futhat az utunk ;)
Ami minden futónak eredendően járó ajándék Nagyvázsony település Önkormányzatától és a Várkapitánytól: 1 db ingyenes belépő a futam napján a Kinizsi várba. A hozzátartozóknak 50%-os kupon igényelhető. Részletes verseny kiírás október elején és az online nevezés is akkor indul, hatalmas kedvezménnyel, ismét világszínvonalú éremmel és szponzori ajándékokkal. Segítők-Statiszták jelentkezését várjuk, akik szívesen közreműködnének egy nem mindennapi kalandfutás lebonyolításában. Jelentkezni "Eszter Rózsás Eszterlánc" privát üzenetben a facen. Szeretettel várunk Mindenkit! Ilyet még nem pipáltatok ;) és még nem is írtuk ki a részleteket ;) Közben programok: íjászkodás, lovaglás, várlátogatás, sétakocsikázás.....

Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete

Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete