Ez egy ARCHIVÁLT hirdetés.

Az aktuális hirdetéseket megnézheted a
Pápa környéki programok oldalán!

Borkóstolás egész nap!

A 2018. évi Somlói Éjszakai Pincetúra programja a Somlói Borok Boltjánál:

Péntek - június 22.
HA lesz áram a hegyen nyitva leszünk 10-től este 10-ig, és minden borunk kóstolható. Áramszünet esetén 16:00-22:00 között várunk benneteket. ( jelenleg úgy tudjuk csüt-péntek 08:00 és 16:00 között a déli oldalon nem lesz áram - LOL és könnyes arc egyszerre, tudjuk... )

Szombat - június 23.
Nyitva 10:00-04:00
Egész nap MINDEN borunk nyitva és kóstolható lesz - a 150+/- bort tartalmazó aktuális borlapunkat itt találjátok: http://bit.ly/SBBborlapEPT2018

Quinquin Étterem, Kávézó grillparty a teraszon 14:00-től - amig a faszén, a sütnivaló, a #szabóistván és az avatarja kitart.

16:00 órától ültetett VAKKÓSTOLÓ-VERSENY
Felismered-e a balatoni tanúhegyek olaszrizlingjét, ha somlóival együtt kóstolod? És a tokaji furmintot egy somlói mellett? Ha maradék cukor, akkor biztos, hogy SAP? Van-e olyan, hogy Fekete Béla stílus? Látszik-e egy világfajta, mint pl. a chardonnay a somlói bazalttakaró alatt?

12 vulkanikus fehérbort rakunk nektek sorba különböző borászatoktól és régiókból egy vakkóstolóra.
Egy-egy pontot kap, aki borászt, régiót, fajtát és évjáratot jól tippel.
A legtöbb pontszámot elérő versenyző jutalma egy két éjszakás, két főre szóló somlói hétvége a vendégházunkban.
( www.somlohegyszallas.hu)
A második helyezett vigaszdíja egy-egy palack a 2 legkevésbé felismert borból, a harmadiké egy palack ezek közül.
A nevezési díj 4500 Ft, foglalás e-mailen ( info@somloi.hu) , helyek kiosztása beérkezési sorrendben, maximum 30 embert tudunk leültetni.

19:00-től a Robert K. Weiss Band jazz-rock-oldies-szeretitek zenét játszik ( azaz Georgie-ék, akik tavaly is )

A sorbanállás elkerülésének érdekében előrendelést egész palackos előhűtésre mostantól fogadunk. E-mailben tudtok bort rendelni az eseményben megosztott árlistáról, és az általunk visszaküldött megrendelésszámmal az előre kifizetett palackokat soron kívül egy külön asztalnál folyamatosan át tudjátok venni. Ezekhez a borokhoz palackonként ingyen adunk 2 fesztiválpoharat is. Ami még mindig műanyag, de talpas és szép. (Mert mi továbbra is szeretünk a Somlón mezítláb mászkálni.) (( És idén sem szeretnénk éjszakai botladozás közben keletkező üvegszilánkokhoz alapanyagot adni se az utakra se a szőlőkbe.