Biztonságtechnika

Biztonságtechnika

Kamerarendszerek, kaputelefonok kiépítése

A Security Patent egyre bővülő számban telepít ipari kamerás megfigyelőrendszereket, valamint családi házakra, üzemek bejárataihoz, irodaházakba kaputelefonokat. A kamerarendszerek a vagyonvédelmen kívül balesetvédelmi céllal is használhatóak. Megfigyelések szerint a munka hatékonyságának növelésében is jelentős szerepet játszhatnak. (Közös elemzést, visszajátszást lehetővé téve!)

A kisebb üzletekben, üzemekben, irodákban kiépített 1-2 kamerásrendszerek mellett akár 8-16, vagy ennél nagyobb rendszereket is kiépítenek a megrendelő igényeit figyelembe véve, azok komplex kiszolgálását szem előtt tartva a Patent munkatársai.

Digitális rögzítés, hatékony tárolás, könnyő kezelhetőség

A régebben használatos multiplexer és videomagnó kombinációjából álló szalagos rendszerek mellett mára átvette a főszerepet a digitális, számítógépes rögzítés. A digitális formában tárolt képek visszajátszása, tárolása könnyebb és egyszerőbb.

Interneten is ellenőrizheti cégét
Ma már nem számít újdonságnak az internetes kamerarendszerek kiépítése sem. Ezek lehetővé teszik, hogy a tulajdonos, a megrendelő akár a világ egy messze távoli pontjáról kísérje figyelemmel vállalkozását, munkatársait.

A Security Patent a kamerarendszerek kiépítésénél is csak a legjobb, legmegbízhatóbb márkákat használja. Minden, a Patent által kínált technikai eszköz rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) a minősítésével.

Telefon: 

A BIZTONSÁG NEM KERÜL SEMMIBE
Komplett otthonvédô rendszert az LH Patent Security Kft. Pápai Kirendeltségének munkatársai akár egy nap alatt is felszerelnek lakásában, házában. Mielőtt dönt arról, biztonságban szeretne-e élni, mindig érdemes kikérni szakemberek véleményét! A Patent Csoport munkatársait az ingyenes vagyonvédelmi tanácsadással szívesen állnak rendelkezésükre! Önnek nem kell megvennie az érzékelôket, a házi központot, a kültéri jelzô berendezést, az átjátszókat! Ezeket az ingyenes akcióban a Patent Csoport ajándékba adja!

 

BIZTONSÁGBAN ÉLNI A VÁROSBAN ÉS KÖRNYÉKÉN
Munkatársaink felkészültek, a technikai hátterünk teljes, a kivonuló szolgálatunk pedig a környéken a legnagyobb beavatkozó erôvel rendelkezik. Mi a városért, az itt és a környéken élô emberekért vagyunk. Nyugalmat biztosítunk, és védjük az itt élôk családját, értékeit.

 

MODERN TECHNIKA
Az LH Patent Security Kft. Pápai Kirendeltsége a legmodernebb technikai felszerelésekkel, a legújabb eszközökkel készült fel arra, hogy védje ügyfeleit. A Patent Csoportnál elsődleges a városokban elhelyezkedő központi irodák, kivonulási bázisok jó és jól látható elhelyezése.

 

A VÁROSÉRT

A Patent Csoport tesz a városért, a város sportjáért. Ezért is támogatjuk az egyik legeredményesebb, komoly utánpótlásháttérrel is rendelkezô pápai sportegyesületet. A Griff SE fel is vette a cég nevét. Eredményeik a várost gazdagítják, nevet szerezve Pápának, de öregbítve a Patent hírnevét is.

 

KIKÉPZETT EMBEREKKEL LEHET MINŐSÉGI MUNKÁT VÉGEZNI
Munkatársaink kiképzett elfogók. Ők azok, akik a diszpécserszobában, vagy a saját autóparkot használva mint elfogók is megállják a helyüket. A riasztás után, melyet a Patent-központ 24 órás ügyelete érzékel, azonnal útnak indulunk, hogy perceken belül ott legyünk a riasztás helyszínén.

 

VÁLASSZON MINKET!
» Segítség önnek és családjának
» 24 órás állandó felügyelet szeretteinknek
» Hordozható mobil jelző
» Minden lakásba elvihető
» Nem feltétlenül szükséges hozzá telefonvonal! 

 

DISZPÉCSERKÖZPONT
Diszpécsereink 24 órában felügyelik ügyfeleink biztonságát, kapcsolódva a központi Patent nagy régiós központjához.

 

PÁPA BIZTONSÁGA A VÁROSÉRT, AZ EMBEREKÉRT
A biztonság a Pápán és környékén élők számára a nyugodt élethez, munkavégzéshez egyre fontosabb. A biztonság minőségét az ország egyik legnagyobb, a Nyugat-Dunántúl a legeredményesebb, leghatékonyabb és legmodernebb eszközökkel felszerelt vagyonvédelmi csoportjához, a Patent Csoporthoz csatlakozó Security Patent Pápa garantálja ügyfeleinek.
Számunkra az emberek biztonsága az elsô!

Ingyenes vagyonvédelmi tanácsadásért bizalommal forduljon hozzánk!