Élőerős őrzés

Mi az a Patent Termelést Támogató Protokoll (PTTP)?

A PTTP a Patent Csoport szakemberei által kifejlesztett, speciálisan a termelő üzemek kis- és közép- valamint nagyvállalatok számára kifejlesztett termeléstámogató rendszer.

A PTTP segít a hatékonyabb, költségtakarékos, biztonságos termelésben!

A rendszer tipikusan még a beruházások, a termelés megkezdése előtt felépül, illetve segíti a logisztika, termelés teljes körű és pontosan, jól, megbízhatóan működő tevékenységi körének kialakítását.

A PTTP egy több komponensből álló felmérő, analizáló, működtető rendszer, amely rugalmasan alakítható a megrendelők igényei szerint. Folyamatosan alkalmazkodik – fejlődik – a termelés növekedésével együtt. Célja a megrendelő hatékony, gazdaságos és megbízható termelésének biztosítása.

A PTTP a Patet Csoport által kifejlesztett számítógépes program, amely tervez, ellenőriz, nyilvántart.

A rendszer elemei beruházás előtt

 •          vagyonvédelmi igények felmérése
 •           ügyfélegyeztetés
 •           helyszínfelmérés
 •           tervezett logisztikai folyamatok elemzése, kiértékelése
 •           biztonsági analízis
 •          kockázatfelmérés
 •           biztonsági tervkészítés
 •           termelési folyamat modellek vagyonvédelmi szempontból történő elkészítése
 •           megvalósíthatósági tanulmány
 •           rendszeraktiválás

A rendszer elemei már működő termelésben

 •           vagyonvédelmi hiányok
 •           ügyfélegyeztetés
 •           folyamatok elemzése, kiértékelése
 •          új biztonsági tervkészítés
 •           új termelési folyamat modellek vagyonvédelmi szempontból történő elkészítése
 •           megvalósíthatósági tanulmány
 •           rendszeraktiválás
Telefon: 

A BIZTONSÁG NEM KERÜL SEMMIBE
Komplett otthonvédô rendszert az LH Patent Security Kft. Pápai Kirendeltségének munkatársai akár egy nap alatt is felszerelnek lakásában, házában. Mielőtt dönt arról, biztonságban szeretne-e élni, mindig érdemes kikérni szakemberek véleményét! A Patent Csoport munkatársait az ingyenes vagyonvédelmi tanácsadással szívesen állnak rendelkezésükre! Önnek nem kell megvennie az érzékelôket, a házi központot, a kültéri jelzô berendezést, az átjátszókat! Ezeket az ingyenes akcióban a Patent Csoport ajándékba adja!

 

BIZTONSÁGBAN ÉLNI A VÁROSBAN ÉS KÖRNYÉKÉN
Munkatársaink felkészültek, a technikai hátterünk teljes, a kivonuló szolgálatunk pedig a környéken a legnagyobb beavatkozó erôvel rendelkezik. Mi a városért, az itt és a környéken élô emberekért vagyunk. Nyugalmat biztosítunk, és védjük az itt élôk családját, értékeit.

 

MODERN TECHNIKA
Az LH Patent Security Kft. Pápai Kirendeltsége a legmodernebb technikai felszerelésekkel, a legújabb eszközökkel készült fel arra, hogy védje ügyfeleit. A Patent Csoportnál elsődleges a városokban elhelyezkedő központi irodák, kivonulási bázisok jó és jól látható elhelyezése.

 

A VÁROSÉRT

A Patent Csoport tesz a városért, a város sportjáért. Ezért is támogatjuk az egyik legeredményesebb, komoly utánpótlásháttérrel is rendelkezô pápai sportegyesületet. A Griff SE fel is vette a cég nevét. Eredményeik a várost gazdagítják, nevet szerezve Pápának, de öregbítve a Patent hírnevét is.

 

KIKÉPZETT EMBEREKKEL LEHET MINŐSÉGI MUNKÁT VÉGEZNI
Munkatársaink kiképzett elfogók. Ők azok, akik a diszpécserszobában, vagy a saját autóparkot használva mint elfogók is megállják a helyüket. A riasztás után, melyet a Patent-központ 24 órás ügyelete érzékel, azonnal útnak indulunk, hogy perceken belül ott legyünk a riasztás helyszínén.

 

VÁLASSZON MINKET!
» Segítség önnek és családjának
» 24 órás állandó felügyelet szeretteinknek
» Hordozható mobil jelző
» Minden lakásba elvihető
» Nem feltétlenül szükséges hozzá telefonvonal! 

 

DISZPÉCSERKÖZPONT
Diszpécsereink 24 órában felügyelik ügyfeleink biztonságát, kapcsolódva a központi Patent nagy régiós központjához.

 

PÁPA BIZTONSÁGA A VÁROSÉRT, AZ EMBEREKÉRT
A biztonság a Pápán és környékén élők számára a nyugodt élethez, munkavégzéshez egyre fontosabb. A biztonság minőségét az ország egyik legnagyobb, a Nyugat-Dunántúl a legeredményesebb, leghatékonyabb és legmodernebb eszközökkel felszerelt vagyonvédelmi csoportjához, a Patent Csoporthoz csatlakozó Security Patent Pápa garantálja ügyfeleinek.
Számunkra az emberek biztonsága az elsô!

Ingyenes vagyonvédelmi tanácsadásért bizalommal forduljon hozzánk!