Renault CLIO Megdobogtatja a szíved

Érzéki dizájn

Adja át magát az érzelmeknek! A Laurens Van Den Acker által megrajzolt DeZir koncepcióautó ihlette Renault CLIO feltárja ön előtt harmonikus vonalait.

Érezze a benne rejlő teljesítményt!

Tapasztaljon meg új érzéseket! Az Energy motorválaszték legjobb mérnökeink technológiai szakértelmének gyümölcse.

Innovatív technológia az autóban

Vezessen könnyedén és gondtalanul! Fedezze fel innovatív fedélzeti multimédia rendszereink számtalan funkcióját: R-Link Evolution és Media Nav Evolution. 

Válassza a kényelmet!

Fedezze fel a vezetési komfort új dimenzióit! A Renault szakértőinek elsődleges fontosságú a megfelelő kényelem megteremtése. A Renault CLIO még sosem volt ilyen nagyszerű.

Fedezze fel a Renault CLIO Limitedet!

Limitált széria

A Renault CLIO Limited fedélzetén első osztályon utazhat. Gazdag felszereltségének és egyedi külsejének köszönhetően minden elvárásnak és igénynek megfelel. Élvezze ki a valódi kiváltságot jelentő felszereltségi szintet!

Fejezze ki stílusát

Válassza az eleganciát! A Renault CLIO Limited megjelenése jellegzetes dizájnelemeinek köszönhetően most még egyedibb. Az új 16''-os könnyűfém felnik, a króm díszítőelemek és a sötétített hátsó-oldalsó ablakok még jobban kiemelik az autó vonalvezetését. Az egyedi dizájnt a csillogó fekete visszapillantó tükrök, a ködlámpák, a krómozott logó és a „Limited” ajtóküszöb teszik teljessé. Városi stílus, határozott karakterrel.

Ragaszkodjon a komforthoz!

Utazzon a gazdag felszereltség kényelmében! A Renault CLIO Limited alkalmazkodik az életstílusához, így minden szükséges eszközt megad ahhoz, hogy útközben is kapcsolatban maradhasson a külvilággal. 7''-os érintőképernyő rádióval, Bluetooth®, USB- és Jack-csatlakozókkal... A manuális klíma, az elektromos visszapillantó tükrök, a sebességszabályozó és - korlátozó, valamint az elektromos első ablakemelők is mind az ön kényelmét szolgálják. Az autó egyedi stílusa pedig a bőrkormánnyal válik teljessé.

Válassza mindenből a legjobbat!

A Renault CLIO Limitedhez számos opcionális felszereltség is választható: pl. R-Link Evolution navigáció vagy tolatóradar a városban való közlekedés megkönnyítéséhez..

Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Renault CLIO Megdobogtatja a szíved
Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Telefon: 

Értékesítés: H-P: 8.00-17.00, Szo.: 8.00-12.00

Szerviz:       H-P: 8.00-16.30, Szo.: Zárva

Cégtörténet

bemutatkozas.jpgA Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használtautó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követõen a cég dinamikus fejlődésének köszönhetõen tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlõdése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történõ teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.