Renault Talisman

RENAULT TALISMAN
Öné az irányítás!

Könnyű manőverezés

A Renault TALISMAN exkluzív tesztvezetésén 6 meghívott vett részt, hogy megismerje a 4CONTROL® rendszer titkait és előnyeit. Az eseményre a híres, római Cinecittà Studio-ban került sor, ahol a filmtörténelem legemlékezetesebb alkotásai születtek, mint a Ben Hur, a Cleopatra, vagy a La Dolce Vita.

Fedezze fel a 4CONTROL® technológát!

A négykerék-kormányzásnak köszönhetően a Renault TALISMAN olyan könnyen manőverezhető, akár egy városi kisautó. A különböző technológiák közötti szinergia pedig országúton is kivételes úttartást és kezelhetőséget biztosít.

 

Fedezze fel a MULTI-SENSE® technológiát!

Az exkluzív MULTI-SENSE® rendszer segítségével kedve szerint optimalizálhatja a motor működését, a sebességváltást, és szabályozhatja a felfüggesztés keménységét, vagy a belső világítást. Az ötféle vezetési mód olyan érzetet kelt, mintha több különböző autót ötvöztek volna ebben az egyetlen TALISMAN-ban.

Játssza ki a csábítás kártyát!

Kifinomult eleganciájára jellemző dinamikus vonalvezetésével, krómozott elemeivel, határozott orr-részével és high-tech fényjegyeivel a Renault TALISMAN rögtön kitűnik a tömegből.

Renault TALISMAN – Külső dizájn – Úton

Lépjen be az elegancia és az érzékiség világába!

Üljön be az autóba és helyezze magát kényelembe! A Renault TALISMAN utasterét úgy terveztük meg, hogy az garantálja az Ön én utastársainak kényelmét.

Renault TALISMAN – Külső dizájn

Élvezze az intenzív vezetés élményét!

Varázsoljon egyedivé minden utat a MULTI-SENSE® rendszerrel! Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő üzemmódot, és hagyja, hogy az autó elvezesse a vezetési élményeknek az új világába!

Renault TALISMAN – Nagykép a kormányzásról

 Vezessen nyugodtan!

Aktív vészfékező rendszer, biztonságos követési távolságra figyelmeztető rendszer, holttérfigyelő... A Renault TALISMAN volánja mögött ülve számos vezetéssegítő rendszer válik elérhetővé.

Renault TALISMAN – Visio System

 
 
Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Telefon: 

Értékesítés: H-P: 8.00-17.00, Szo.: 8.00-12.00

Szerviz:       H-P: 8.00-16.30, Szo.: Zárva

Cégtörténet

bemutatkozas.jpgA Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használtautó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követõen a cég dinamikus fejlődésének köszönhetõen tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlõdése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történõ teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.