Intenzív élmények

Komfortos utazás, még egyedibb stílus. Az Új Renault ESPACE Initiale Paris művészi szintre emeli a gondoskodást, biztosítva az autóban utazók maximális kényelmét. A nemes anyagok felhasználásával készült utastér hívogató és csábító. A belső tér kényelmét sokszorozza az ülések Nappa bőr kárpitja, valamint a különleges akusztikai komfort, amellyel igazi védőburokban érezheti magát.

Adja át magát az érzelmeknek!

Fedezze fel újból a vezetés élményét az egyedi Renault Multi-Sense® rendszerrel! Az innovatív technológiai megoldások egy új dimenzióba kalauzolnak el, még élvezetesebbé varázsolva az utazást. 4Control® rendszer, szabályozható felfüggesztések, változó rásegítésű szervokormány, pontos és gyors váltók, belső hangulatot meghatározó világítás…
A Multi-Sense® rendszer az összes olyan rendszert egyesíti, amely az utazást hivatott élvezetesebbé tenni.

Kiemelkedő szolgáltatások

Egymást érik az elfoglalt napok? Az Initiale Paris Szolgáltatáscsomagokkal időt nyerhet és gondtalanabbul töltheti el szabadidejét. Igénybe veheti exkluzív szolgáltatásainkat; hívhatja az Initiale Paris ügyfeleknek dedikált ügyfélszolgálatunkat és részesülhet a személyre szabott utánkövetési programunk nyújtotta lehetőségekből. Az Initiale Paris verzió minden szempontból tökéletes választás.

Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Renault Espace a Renault Császártól
Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Telefon: 

Értékesítés: H-P: 8.00-17.00, Szo.: 8.00-12.00

Szerviz:       H-P: 8.00-16.30, Szo.: Zárva

Cégtörténet

bemutatkozas.jpgA Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használtautó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követõen a cég dinamikus fejlődésének köszönhetõen tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlõdése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történõ teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.