Új Renault Megane Berline a Renault Császártól

Tűnjön ki a tömegből!

Hagyja, hogy a Renault MÉGANE elcsábítsa dinamikus vonalvezetésével! Az első és hátsó LED fényjegyek minden tekintetet magukra vonzanak.

Használja ki a modern technológiai megoldásokban rejlő lehetőségeket!

Lépjen be a Renault MÉGANE különleges világába! Élvezze a színes head-up display-t, a 8,7’’-os multimédia rendszert, az R-Link 2®-t, a 7’’-os digitális műszeregységet és a Multi-Sense® rendszert.

Adja át magát a vezetés élményének!

Az új Renault MÉGANE teljes motorválasztéka a legújabb technológiai újításaink és motortervezőink elismert szaktudásának eredményét kínálja.

Az autó, amely körül mindig vibrál a levegő

Az új Renault MÉGANE Bose® feketén csillogó 17’’ vagy 18’’-os (opciós) alumínium felnijeivel, Full LED „Pure Vision” fényszóróival (opció) és krómozott elemeivel vonzza a tekinteteket. A kivételes hangzású, speciálisan beállított Bose® audiorendszer a hangok új birodalmába repíti.

Fedezze fel a Bose® audiorendszert!

Élje át újra a zene minden rezdülését! Mérnökeinek szorosan együttműködtek a Bose® csapatával, hogy ön különleges, pontos, tiszta és harmonikus hangzásvilágot élvezhessen. Az új Renault MÉGANE utasterének minden egyes akusztikus összetevőjét megvizsgáltuk, elemeztük, bemértük, hogy minden útja során újabb hang- és érzéki élményben legyen része.

Gyönyörködjön a kifinomult utastérben

Kényelme érdekében az új Renault MÉGANE Bose® minden egyes összetevőjét a legnemesebb anyagokból terveztük: teljes nappabőr borítású kormány, bőrborítású vagy fém sebességváltó, krómgombok, exkluzív kárpitozás, hátsó könyöktámasz, masszázsfunkcióval felszerelt vezetőülés.

Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Új Renault Megane Berline
Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Telefon: 

Értékesítés: H-P: 8.00-17.00, Szo.: 8.00-12.00

Szerviz:       H-P: 8.00-16.30, Szo.: Zárva

Cégtörténet

bemutatkozas.jpgA Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használtautó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követõen a cég dinamikus fejlődésének köszönhetõen tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlõdése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történõ teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.