DAMLA

A Damla puhakaramellák bőséges ízválasztékából mindenki megtalálhatja a kedvencét.
A gyümölcs ízek: barack, ananász, görögdinnye, trópusi, citrom, málna, meggy, eper, narancs, alma és savanyú gyümölcs. Ezek mellett megtalálható a népszerű kávé ízű töltött puhakaramella is.
Óriási sikerüket, a Damla puhakaramellák a bennük rejlő gyümölcsszósznak köszönhetik.

Keresse a boltokban!

 

Telefon: 

A Schoco Bon Édesség Nagykereskedés 1994-ben alapított magyar magántulajdonban lévő vállalkozás.

Közvetlen értékesítési rendszerünkkel 4000 kiskereskedelmi egységet szolgálunk ki három telephelyünkről. 150 nagykereskedelmi partnerünkön keresztül további 7 000 partnerhez  juttatjuk el termékeinket a tradicionális piacon, Magyarország egész területén.  Partnereink között szerepelnek a  magyar hálózatok (CBA, COOP, Reál) , az 1 eur hálózatok, (One Euro market, Goods-market, Euro- family) a Magyar Posta (több mint 1000 posta-shop), és a multi hálózatok közül az  Auchan.

Cégünk profilja: édesipari késztermékek importálása-exportálása, sajátmárkás termékek, valamint egyéb édesipari termékek forgalmazása. Beszállítóink körét úgy alakítottuk és alakítjuk ki folyamatosan, hogy mind a termékminőség, mind a megbízhatóság, rugalmasság követelményeinek megfeleljenek a kedvező ár/érték arány garantálása mellett.

A Schoco Bon Édesség Nagykereskedés célja, hogy partnereink elégedettek legyenek választékunkkal.  Ennek szellemében építettük ki nemzetközi kapcsolatainkat. Németország, Ausztria, Bulgária, Lengyelország, Csehország Törökország, Brazília, Bosznia és Columbia –ból származó import termékeink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Közvetlen forgalmazóként arra törekszünk, hogy  termékeink értékesítése a lehető legelőnyösebb árakon történjen Magyarországon, illetve a környező országokban.

Átgondolt üzletfilozófiánknak, megfelelő marketing tevékenységeinknek köszönhetően a fogyasztók számára is közkedvelt, mára már több közismert terméket sikerrel vezettünk be a magyar piacra , úgy mint a  DAMLA cukorkák , a   HYPER  ostyák, PIN-POP , YOGUETA nyalókák, a  GOOFREE-k , stb..

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy akár a magas szintű igényekkel rendelkező, akár az alacsonyabb árfekvést kereső fogyasztók  is megtalálják kínálatunkban az elvárásaiknak megfelelő termékeket. A korrekt, hosszú távú együttműködésre helyezzük a hangsúlyt. A széles árukínálat biztosítását, munkatársaink készséges hozzáállását, illetve a gyors és rugalmas áruellátást tartjuk szem előtt.

Célunk, hogy bemutatkozónkkal az Ön érdeklődését is felkeltsük import termékeink iránt, amelyek remélhetőleg, mind a minőség, mind az eladhatóság tekintetében elnyerik tetszését.