Egyedülálló választékunknak és szolgáltatásunknak köszönhetően egyre több vásárló veszi igénybe házhozszállításunkat, melyért szállítási költséget nem számítunk fel. Az 50 km-enkénti sűrű raktárhálózatunk, valamint szakértelmünk, hűtési és tárolási technológiánk lehetővé teszi, hogy rövid határidőn belül teljesíteni tudjuk megrendeléseiket, de a vásárlás értékének minden esetben el kell érnie a bruttó 20 ezer Ft-os rendelési határt. 62 különböző méretű és felszereltségű (hűtős, ponyvás, emelőfalas, stb.) saját tulajdonú tehergépjármű áll a rendelkezésére. Amennyiben sürgős, pótrendelést szeretne leadni, lehetőség szerint a legrövidebb időn belül kiszállítjuk a kívánt árucikkeket.

Vevőszolgálat:

  • Telefonon, faxon:   másnapi túrába rendelést 14.00 óráig
    másnapi frissáru rendelést 10.00 óráig
  • Helyi rendelések:  amennyiben reggel 9.00 óráig beérkezik, akkor lehetőség szerint 12.00 óráig kiszállítjuk
    9.00 óra után bejövő rendeléseket lehetőség szerint 18.00 óráig teljesítjük

Konkrét, személyre szabott szállítási szolgáltatásunkról érdeklődjön telefonon, vagy személyesen vevőszolgálatunkon.

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 7.00 - 17.00
              Péntek: 7.00 - 18.00
           Szombat: 7.00 - 12.00       

A Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft. 1991-ben alakult Keszthelyen, a Zala Zöldért egykori telephelyén, s azóta szolgálja ki gasztronómiai, viszonteladói és kiskereskedelmi partnereit. A Kft-t tisztán magyar tulajdonosi körrel alapították az akkori Zala Zöldért vállalat dolgozói és beszállítói. A vállalkozás mára a Dunántúl egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonban lévő ital-élelmiszer nagykereskedőjévé nőtte ki magát.

A kezdetben zöldség-gyümölcs eladásával foglalkozó cég, megtartva kezdeti profilját, mely az árbevétel 1/3-át jelenti, folyamatosan bővítette kínálatát. Mindemellett az import és a hazai italforgalmazás is meghatározó szerepet vívott ki magának a forgalomban, melyet idővel a gasztronómiai élelmiszerek, majd végül a frissáru értékesítése követett, így téve teljessé a választékot.

Jelenleg 19 üzletkötőnk és közel 430 munkatársunk dolgozik azon, hogy a REÁL Élelmiszer Kft. régió központjaként, a már meglévő szolgáltatásainkat tovább bővítsék, fejlesszék.

Egyedülálló, több mint 30 ezer árucikkelemes választékunknak köszönhetően Vas, Zala, Veszprém, Somogy megyében, és a Balaton partján szolgáljuk ki vevőinket nap, mint nap. Az elmúlt években olyan széles ügyfélkört építettünk ki, melyben a közintézmények - óvodák, iskolák - éppúgy megtalálhatóak, mint a szállodák, éttermek, vagy a viszonteladók. C+C üzleteinkben széles választékkal, udvarias kiszolgálással várjuk ügyfeleinket.

Működési területünkön 16 C+C üzletünk található meg, valamint 21 raktárunk 50 km-ként érhető el, így vevőpartnereink gyorsan és költséghatékonyan érhetnek el bennünket. A nagy lefedettség, és a sűrű bolthálózat lehetővé teszi, hogy késlekedés nélkül, 62 különböző méretű és felszereltségű teherautóinkkal határidőre tudjuk kiszállítani a megrendeléseket.