Klíma - Csóka Zoltán

Szakterület:
Klímaszerelés Klíma telepítés Klíma karbantartás
Csóka Zoltán E.V. tíz éves tapasztalattal rendelkezem klíma szerelés, és javításában.

Klíma - Csóka Zoltán

Klímaszerelés Klíma telepítés Klíma karbantartás

Csóka Zoltán E.V. tíz éves tapasztalattal rendelkezem klíma szerelés, és javításában. 7 évet dolgoztam Szlovákiában  3 éve dolgozom Magyarországon, mint klíma és légtechnika szerelő. Főállásban, és egyéni vállalkozóként is a szakmámba dolgozom. Szakképzett regisztrált klíma szerelőként az egyéni vállalkozást 2018-ban hoztam létre, hogy szolgáltatásaimat és szakmai tapasztalataimat a már meglévő, és új ügyfeleimnek fel tudjam ajánlani.

A mai világban az egyik legfontosabb dolog a kiadások csökkentése, fűtés szempontjából akár a fogyasztott villanyszámlánk 4 ismétlem 4 szeresével többet tudunk termelni egy klíma berendezés segítségével! Ez úgy néz ki a való életben, hogyha veszünk egy 3,5 kw-os hűtési teljesítményű klímaberendezést, ami fűtésben 3,8 kw-ot ad le energiában, ha teljes kapacitással működik a klíma berendezés, fogyasztása 900 watt/óra, azaz 900 watt fogyasztásból a berendezés előállít nekünk 3,5 Kw hűtési, vagy 3,8 Kw fűtési energiát! Szóval így a felvett energia 4 szeresét termeli ki nekünk egy példának felhozott 3,5 Kw-os klímaberendezés! Az inverteres technológiának köszönhetően a berendezés saját magát vezérli,vissza szabályozza. Tehát a beállított hőmérséklet elérte után a berendezés fogyasztás csökken 900 wattról akár 300 vagy még kevesebb wattra/óra. A mai alap klíma berendezések fűtési időszakban  -15 fokig működnek, de ma már vannak téliesített klímák, amik akár  -25 fokig is bírják a terhelést. Ne feledjük el nemcsak fűteni fogunk, hanem hűtünk is a kis klíma berendezésünkkel! Fontos tudnivaló,hogy a klímaberendezések H-tarifával működtethetőek,amit igényelni lehet  az áramszolgáltatóknál,így fűtési időszakban még olcsóbban ki tudjuk használni a klíma berendezést. 

Kapcsolat

Klíma - Csóka Zoltán


Elérhetőségek
8500 Pápa,
  +36 70 381 2223
  klima[pont]csoka[kukac]gmail[pont]com


Regisztrálok szakemberként

Amennyiben szeretne a SZAKEMBER ADATBÁZISUNKBA jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Mit nyer, ha Ön is szerepel adatbázisunkban?

  1. Új, jobban fizető ügyfeleket szerezhetsz
  2. Más, közeli régiókból is megtalálnak
  3. Válogatni tudsz a megrendelők között
  4. Könnyen, gyorsan vehetik fel Veled a kapcsolatot
  5. Könnyebben találnak Rád
  6. Könnyen bemutathatod vállalkozásodat
  7. Meglepően kedvező áron kínáljuk mindezt
  8. Gyorsan megtérülő “befektetés”
  9. Híreid óriási tömegekhez juthatnak el
  10. Nem szükséges egész nap a telefonon ülnöd, hisz elég csak este megnézned, ki és honnan kért tőled ajánlatot, így napközben csak a munkáddal tudsz foglalkozni.
Egy regisztrációval
több tevékenységi kört
is megjelölhet!
Top