Kossuth Gergő

Szakterület:
Énekes Előadóművész
Korunk egyik legszínesebb előadóművészeként, saját dalai mellett, az örökzöld magyar slágereket, népszerű operett- és táncdalokat, magyar nótákat népszerűsíti.

Kossuth Gergő

Énekes Előadóművész

Énekesi-előadói pályája 8 éves korában, különféle művészeti egyesületek tagjaként vette kezdetét, amelyek révén lehetősége nyílt koncerteken előadni az ötvenes-hatvanas évek könnyűzenei slágereit, a legnépszerűbb operett- és táncdalokat, valamint musical sikerek legismertebb dalait.

 Még csak 18 éves volt, amikor egy casting-sorozat eredményeképp elnyerte a Budapesti Operettszínház Tavaszébredés című musicaljének főszerepét.

 A nagykőrösi Körszínház tagjaként olyan darabokban szerepelt, mint Az őrült nők ketrece, István, a magyar király, Bob herceg, János Vitéz, Verona szerelmesei, Édes évek, házas élet.

 2013-ban megjelent az első önálló lemeze Demeter György és Sihell Ferry közreműködésével "Nem lennék a dallam" nélkül címmel.

 Ugyanebben az évben a Demeter György szerezte "Angyalok kertje" című dallal jelentkezett a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválra.

 2015-ben tanári diplomát szerzett az ELTE-n.

 2017-től a Muzsika Tv "Dallamokon át" című műsorának törzstagja, számtalan zenei műsor állandó előadója. Dalainak szövegírója és zeneszerzője Sihell Ferry.

 Videóklipjeit a Muzsika Tv sugározza.

 Korunk egyik legszínesebb előadóművészeként, saját dalai mellett, az örökzöld magyar slágereket, népszerű operett- és táncdalokat, magyar nótákat népszerűsíti.Kapcsolat

Kossuth Gergő


Elérhetőségek
8500 Pápa,
  +36 20 242 5311 (Kossuth Marianna)
  kossuthproduction[kukac]gmail[pont]com
  https://www.kossuthgergo.hu/


Regisztrálok szakemberként

Amennyiben szeretne a SZAKEMBER ADATBÁZISUNKBA jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Mit nyer, ha Ön is szerepel adatbázisunkban?

  1. Új, jobban fizető ügyfeleket szerezhetsz
  2. Más, közeli régiókból is megtalálnak
  3. Válogatni tudsz a megrendelők között
  4. Könnyen, gyorsan vehetik fel Veled a kapcsolatot
  5. Könnyebben találnak Rád
  6. Könnyen bemutathatod vállalkozásodat
  7. Meglepően kedvező áron kínáljuk mindezt
  8. Gyorsan megtérülő “befektetés”
  9. Híreid óriási tömegekhez juthatnak el
  10. Nem szükséges egész nap a telefonon ülnöd, hisz elég csak este megnézned, ki és honnan kért tőled ajánlatot, így napközben csak a munkáddal tudsz foglalkozni.
Egy regisztrációval
több tevékenységi kört
is megjelölhet!
Top