Szélvédő javítás

Szakterület:
Szélvédőjavítás Utánfutó bérlés Fényszóró polírozás Személyautó bérlés
Autó és utánfutó bérlés, szélvédőjavítás, műanyag fényszóró polírozás a Hörbi Autósboltnál!

Szélvédő javítás

Szélvédőjavítás Utánfutó bérlés Fényszóró polírozás Személyautó bérlés

Magunkról dióhéjban!

Kedves Olvasó!

Köszönöm,hogy időt szentelt ránk és olvassa soraimat. Engedje meg, hogy pár sorban bemutassam Cégünket!

Cégünk 2001-ben alakult. Elsősorban nyugati személy és kisteher gyári (eredeti Originál) és utángyártott autóalkatrészek beszerzésével foglalkozunk. Egyedi megrendelés alapján vállalunk azonban teher, keleti autó, mezőgazdasági járművek alkatrész beszerzését is.

Alvállalkozói szerződés keretében kapcsolatban állunk több neves autóalkatrész-felújító céggel, akik szintén magas minőségben foglalkoznak az alkatrészek, szerkezeti egységek javításával. Ilyenek: gömbfejek, kormányművek, szervószivattyúk, turbók, hengerfejek, motorblokkok, adagólók és befecskendező szelepek.

Jómagam 1993 óta foglalkozom autóalkatrészek árusításával, a saját üzlet is e nyolc év tapasztalatára épül, és azóta is folyamatosan fejlődik.

Fejődésünk töretlenségét tükrözi, hogy kezdéskor még csak két fővel, mint egyéni vállalkozás, majd három- és mára elértük, hogy négy fővel ugyanígy egyéni vállalkozási formában állunk vásárlóink szolgálatára. Kollégáink mindegyike magasan képzett, és régóta dolgozik a szakmában, nagy tapasztalattal rendelkeznek az alkatrészek terén.

Pápán és környékén a város egyik legnagyobb raktárkészletéből szolgáljuk ki vásárlóinkat. Törzsvásárlói programunknak köszönhetően az ország egész területéről több mint 7.000 elégedett vásárlót tudhatunk magunkénak. Ezek között számos Állami cég, Szállító, Fuvarozó egyéni és társas vállalkozás, Autószerviz, valamint nagyon sok "utcai" egyéni vásárló is megtalálható.

A 20 éve folyamatosan bővülő, szerteágazó kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, Magyarország és Európa szinte összes nagykereskedelmi egységéből akár egy óra alatt, több száz milliárd Euros nagyságrendű alkatrészbázisból fedjük le Pápa és környéke alkatrészigényét. Ennek és tapasztalatainknak köszönhetően minden vásárlónkat maximálisan, a saját igényéhez mérten,   ÁR, MINŐSÉG, HATÁRIDŐ arányában tudunk kiszolgálni.

Keresőprogramjaink segítségével 90-99%-os pontossággal tudjuk megkeresni, beazonosítani az alkatrészeket, így szinte kizárt, hogy hibás alkatrész vásárlása miatt álljon ügyfeleink autója. Ennek a pontosságnak, illetve a kitűnő beszerzési forrásainknak köszönhető, hogy az általunk forgalmazott alkatrészek nagy százalékát teszik ki a Gyári Originál alkatrészek. Ezeket szintén több forrásból, különböző rendelési határidőkkel és kedvező áron tudjuk szállítani.

Kezdetektől fogva foglalkozunk Pápán és környékén alkatrész szállítással, amit 2012-ben kibővítettünk. Innentől egyéni vásárlóink is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, így akár otthonról, munkahelyről intézhetik az alkatrész megvásárlását. Nagyon jól jön ez abban az esetben, ha valakinek épp szervizben van az autója. A szállítás 10.000Ft vásárlási értéket meghaladva ingyenes!!!!!

Az ország bármely pontjára Postafutár szolgálattal előre utalással, illetve utánvételben másnapra tudjuk az alkatrészigényeket kiszolgálni.

Köszönöm, hogy megtisztelt és végigolvasta bemutatkozásunkat. A közös üzleti kapcsolat reményében kívánok Önnek jó egészséget és sikereket!

Üdvözlettel: Takó Attila ügyvezető


Kapcsolat

Szélvédő javítás


Elérhetőségek
8500 Pápa, Celli út 26.
  +36 89 320 174
  +36 30 463 8502
  tako[pont]attila[kukac]horbiauto[pont]hu
  https://www.horbiauto.hu/


Regisztrálok szakemberként

Amennyiben szeretne a SZAKEMBER ADATBÁZISUNKBA jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Mit nyer, ha Ön is szerepel adatbázisunkban?

  1. Új, jobban fizető ügyfeleket szerezhetsz
  2. Más, közeli régiókból is megtalálnak
  3. Válogatni tudsz a megrendelők között
  4. Könnyen, gyorsan vehetik fel Veled a kapcsolatot
  5. Könnyebben találnak Rád
  6. Könnyen bemutathatod vállalkozásodat
  7. Meglepően kedvező áron kínáljuk mindezt
  8. Gyorsan megtérülő “befektetés”
  9. Híreid óriási tömegekhez juthatnak el
  10. Nem szükséges egész nap a telefonon ülnöd, hisz elég csak este megnézned, ki és honnan kért tőled ajánlatot, így napközben csak a munkáddal tudsz foglalkozni.
Egy regisztrációval
több tevékenységi kört
is megjelölhet!
Top