Miben segíthetünk?

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!
Remélem ezt, az első találkozást hosszú távú és gyümölcsöző együttműködés követi!

Minimalizáljuk adminisztrációs terheit, maximalizáljuk profitját és folyamatos információval látjuk el munkája eredményéről, online kapcsolattartással. Sikerrel képviseljük az ellenőrző fórumokon, garanciavállalással.

Miért válasszon minket?

Segíteni akarunk felkészültségünkkel, tapasztalatunkkal, és hozzáértésünkkel, hogy Önnek ne csak szakmai sikerélménye legyen vállalkozásában, hanem a legeredményesebb vállalkozóvá váljon.

Fő tevékenységünk könyvvizsgálói szolgáltatás nyújtása egyéni és társas vállalkozásoknak, önkormányzatoknak, nonprofit szervezeteknek. Egyéb tevékenységünk a számvitel számottevő területeit teljes mértékben lefedi. Vállaljuk társaságok, egyéni vállalkozások, nonprofit szervezetek, alapítványok számviteli és adózási feladatinak teljes körű ellátását, mindemellett ügyfeleink részére térítésmentes adóhatóság előtti képviseletet biztosítunk, felelősséggel. A szakmai munkánk szerves része a belső ellenőrzés önkormányzatok, önkormányzati társulások részére. Önálló adó és járulék tanácsadást végzünk szintén felelősséggel. Vállaljuk hazai és EU finanszírozású pályázatok pénzügyi ellenőrzését, auditálását. Biztosításunk és szakképzettségünk feljogosít bennünket a Látványcsapat sport támogatások auditálására.

A Tömpe és Társa Kft. a könyvszakértés, számviteli-pénzügyi tanácsadás területén nyújt ügyfelei részére szolgáltatást. Megbízóival hosszú távú együttműködés kialakítására törekszik.

„Csak egyszer élek ezen a világon. Most kell tehát megtennem minden jót, amit bárkinek megtehetek; most kell segítenem másokon, ahol segíthetek. Nem akadályozhat semmi, nem szabad elhanyagolnom, mert csak egyszer élek ezen a világon.”
/Dale Carnegie: Sikerkalauz/


Kapcsolat

Tömpe és Társa Könyvvizsgáló, Gazdasági és Pénzügyi Tanácsadó Kft.


Tömpe és Társa Könyvvizsgáló, Gazdasági és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
8200 Veszprém, Jutasi u. 91. fsz. 3.
  +36 88 401 140
  +36 30 959 4326
  tompeestarsa[kukac]tompeestarsa[pont]hu
  


Top