500X City Look

500X City Look: Ikonikusan elegáns dizájn egy kompakt SUV-ben

500X S-Design: az S&X vonzerő
Az összetéveszthetetlen stílus, az ellenállhatatlan vonzerő és a lélegzetelállító megjelenés mesteri kombinációja. A következő autója; az S-Design Szépségét az 500X eXtravanganciájával ötvözi, hogy létrehozza a valaha létezett legerősebb vonzerőt, mely mostantól csak az Öné.

Design és külső
500X City Look: az igazi olasz design csábítása és az ikonikus 500-as stílusjegyei egyesülnek egy modern formában; egy SUV elegáns városi megjelenéssel.

Részletek
Vezetőülés
Elegáns és komofortos
Tágas, praktikus belső kifinomult részletekkel. Megújult szövet vagy bőr kárpitok, hogy minden utazás élménnyé váljon.

Hanfulatvilágítás
Hangulatos belső világítás. Még jobban feldobja a teret.

Térrel és határtalan lehetőségekkel töltve.
Sportos, ugyanakkor a raktérrel sem fukarkodik: az 500X City Look a kategória egyik legnagyobb csomagterét kínálja 350 literes kapacitással alaphelyzetben, lehajtott ülésekkel pedig akár 1000 liternyi kapacitás is nyerhető.

Technológia
Infotainment
A Uconnect TM infotainment rendszer élménnyé teszi a fedélzeten eltöltött időt: 5" vagy 6.5" érintőképernyő, távvezérlők a kormánykeréken, Bluetooth telefonkihangosítás, Bluetooth Audio streaming, eco:Drive; vezetési stílus elemző. Az 5ooX City Look-ban minden technológia a rendelkezésre áll egy tökéletes utazáshoz.

Uconnect rendszer

Az 500X City Look számtalan választási lehetőséget kínál; 3.5" Uconnect rádió USB és Aux-in csatlakozóval, Uconnect 5" érintőképernyős rádió, mely elérhető DAB verzióban és navigációs rendszerrel is, és a csúcsot jelentő Uconnect 6.5" NAVI HD kijelzővel és 3D navigációs rendszerrel.
A Beats Hi-Fi rendszerrel könnyedén hangot adhat érzéseinek az 500X City Look fedélzetén. 9 hangszóró és 500 Wattos erősítő biztosít tiszta és erőteljes hangzást.
 

 

 

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 500 Riva - Édes élet négy keréken, avagy a világ legkisebb yachtja

Fiat - Autó Forrás Kft. - Veszprém

FIAT 124 Spider - Már klasszikus

Telefon: 

Cégünkről

Cégünk 1992-ben alakult kezdetben a FORD márka veszprémi képviselete volt. 1996-ban építettünk Veszprémben a Házgyári úton egy új márkakereskedést. Tulajdonos és márkaváltás után 1998-ban a FIAT márkát képviseltük a megyeszékhelyen. A nyitás után évről-évre jelentősen növeltük eladásainkat, vevőink és ügyfeleink megkedvelték a Házgyári úti szalonunkat.  Magyarország Európai Unióba történt belépése után a márka által előírt követelmények teljesítésére 2006-ban az Észak-keleti útgyűrű 8. szám alatt 1800 négyzetméteres új FIAT szalont nyitottunk, ahol az ALFA ROMEO márka is helyet kapott. A régi szalon felújítás után HYUNDAI márkakereskedés lett.

Így az Autó-Forrás Kft. napjainkban 3 márka képviseletét látja el. Teljeskörű szerviztevékenység gyári és utángyártott alkatrészellátás, gépkocsi mosás, karosszéria javítás, zöldkártya készítés, gumiszerelés, műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsgáztatás mellett új- és használt autó értékesítés hitel-és biztosítási ügyintézés is szerepel a tevékenységi körünkben.

Az ALFA ROMEO és FIAT márkakereskedés a márka legújabb standardjai alapján épült. 450 m2 bemutatóterem és ügyfélváró, 500 m2-es szerviz, ahol 10 álláson várjuk ügyfeleinket. Ezen felül 50 m2-es gépkocsimosó, 120 m2-es karosszéria műhely áll rendelkezésre. Szervizünket a legmodernebb eszközökkel szereltük fel, így a mai kor követelményeinek megfelelő javításokat tudjuk végezni.

Mindkét telephelyünkön megfelelő számú tesztautó áll rendelkezésre a vásárlók döntésének elősegítése érdekében. Ezek felett mindig rendelkezünk olyan új autó készlettel, amelyből azonnal lehet választani. Természetesen az egyedi igények kielégítését is gyári megrendelésből rövid határidőre vállaljuk.

Cégünk erősségét képezi, hogy mindkét telephelyünkön a márka iránt elkötelezett, magas szaktudással és elhivatottsággal rendelkező 33 dolgozónk családias légkörben az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzi munkáját.

Mottónk, melynek szellemében dolgozunk: Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.

 

Nyitva tartás:

 

Új és használt gépjármű értékesítés:

Hétfő-Péntek 8:00-17:00

 

Szombat: 9:00-12:00

 

 

Szerviz, Alkatrész:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

 

 

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30