Egyedi CPL beltéri ajtók

A társaságunk 1990 óta foglalkozik minőségi nyílászárók gyártásával és kereskedelmével. A beltéri ajtók gyártását 4000 m2-es, korszerű CNC gépparkkal felszerelt szolnoki üzemünkben végezzük. Kiváló szakembergárdánk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén.

BOROVI Bejárati ajtó:

Egy jól megválasztott, minőségi beltéri ajtóval újjávarázsolhatja otthonát! A lakás színvilágához, stílusához illeszkedő ajtó – a háttérbe szorulva – hozzájárul a tökéletes összkép kialakításához.

A házépítés vagy felújítás során a különböző szakemberekkel és kivitelezőkkel történő egyeztetés jelentős idő és energiaráfordítást igényel. Kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül szeretnénk megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy a beltéri ajtókkal kapcsolatos feladatok terhét levesszük a válláról, teljes körű szolgáltatást nyújtva a felméréstől a beépítésig.


CLP Beltéri ajtó:


CPL (Continuously Pressed Laminates) – hasonlóan a Dekor felülethez – egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

A CPL felületű beltéri ajtó karbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:

Kopásálló, kis mértékben karcálló CPL felület
Erős faforgácslap hordozó felület
Egyedi méretben készül felár nélkül*
24 + 1 új modern stílusú, élethű famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető
Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül

* Felár nélkül függőleges szálirány esetén maximum 110 x 220 cm-es méretig, 15 cm falvastagságig. Vízszintes szálirány esetén a maximális magasság 210 cm.


A Full Doors 1991 óta a hazai asztalosipar egyre növekvő jelentőségű szereplője. A Full Doors ajtók több évtizedes gyártási tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával, vásárlóink egyedi igénye szerinti méretben és kivitellel készülnek modern, 9000 m2-es gyártóbázisunkon.

Egyedi ajtó:


Az “egyedi ajtó” kifejezés jelölheti a szabványostól eltérő falnyílások méreteihez igazodó nyílászárót. Ennek gyártásakor mi, “méret utáni szabóságként”, alkalmazkodunk a már adott körülményekhez. A végeredmény pedig nemhogy semmilyen esztétikai, vagy technikai kompromisszummal nem jár, hanem az így készült Full Doors ajtók a lakás, iroda, vagy egyéb beltér díszeivé válnak. Mivel a gyártás a megrendelést követően indul, a termék variálhatósága szinte korlátlan. Reméljük, hogy honlapunk segítségével kreatív energiái felszabadulnak, hogy esztétikai és ergonómiai szempontból eddig ismeretlen távlatokat nyissanak, illetve mindezek eredményeként, Ön is a sok ezer elégedett Full Doors ajtó tulajdonos egyikévé válik.


Beltéri ajtó:


Az utóbbi évtizedekben felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Nem az építkezés során kerül tehát a helyére, hanem azt követően; tulajdonképpen a lakásba kerülő első bútordarab. Abból a szempontból is a bútorzat részévé vált, hogy könnyedén, komolyabb beavatkozás, felfordulás és kosz nélkül cserélhető. Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljuk környezetével!


Tervezze meg saját egyedi beltéri ajtaját!


                                                                       Kattintson ide!CLP tele ajtó:

Az ajtólap mintája lehet függőleges/ V -vertikális/, vagy vízszintes / H - horizontális/ szálirányú. Az ajtók és a lap színe lehet azonos vagy eltérő, sőt, az ajtó éle is kaphat eltérő színű élzárást, ami érdekes fiss belsőépítészeti design ötlet.
Kapcsolat

Ajtó Centrum


Ajtó Centrum
8500 Pápa, Budai Nagy Antal u. 1.
  +36 89 820 113
  +36 30 162 3252
  +36 30 162 3272
  info[kukac]ajto-centrum[pont]hu
  

Nyitvatartás:
Hétfő -Péntek: 7.30 – 16.30
Szombat: 8.00 – 12.00
Vasárnap: ZárvaTop