Metamorf masszázs képzést indítunk 2024. február 17-én, szombaton!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely a beragadt érzelmi energiák oldását célozza, így teremtve lehetőséget a teljesebb életre.
A gyengéd eljárás lényege, hogy lágy, finom érintésekkel old a gerinc reflexzónáján (lábfejen, a kézen és a fejen) az így keletkező energiahullám tisztítja az érzelmi elakadásokat.
A kezelés után tapasztalható, hogy megnő az önbizalom, az életkedv, és csökkenhetnek, megszűnhetnek a pszichoszomatikus tünetek.
Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban (szakítás, gyász stb.) változások, váltások esetén (munka, kapcsolat), gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémáknál, stb.
Fontos, hogy nem hagyományos masszázsról van szó. A hangsúly a meghatározott pontok érintésén van. A technika előképzettség nélkül, rövid időn belül elsajátítható és eredményesen alkalmazható bárki számára.
A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes metamorf masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.
A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (- a metamorf masszázs eredete – csakrák – a blokkok keletkezése és fajtái – idősíkok – a kezelés menete), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.
A képzés szervezője: Chacrys Kristályágyterápia-Pápa
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2022/000850
A képzés helyszíne: 8500 Pápa, Budai N. A. u. 1.
Időtartama: 1 nap, 9 - 17h-ig.
A tanfolyam díja: 30.000,- Ft
A tanfolyam sikeres elvégzését névre szóló Tanúsítvánnyal igazolom!
A jelentkezési űrlap linkje:
https://forms.gle/E3m2juTpoJa86wLQA


Kapcsolat

Chacrys Kristályágyterápia Pápa


Chacrys Kristályágyterápia - Pápa
8500 Pápa, Budai Nagy Antal utca 1. I. emelet 6.
  +36 50 115 6133
  lifeenergy71[kukac]gmail[pont]com
  redox.hu

Nyitvatartás:
Előzetes időpontegyeztetés alapján!


Top