Fiat Qubo

A Fiat Qubo  előröl nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

Design

A külső méretei – 3,959 m a hosszúsága, 1,735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb.

Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak a városi és távolsági közlekedésben.

A két első oldalajtó nagy üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak.

A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését.

A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, „kazettás” megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett így jól védett, stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók. Koncentrált figyelem a részletekre és aerodinamikára, ez a Qubo design kihívása.Belső Tér

A Qubo rengeteg helyet, maximális kényelmet biztosít, amelyben boldognak és gondtalannak érezheti magát.

Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer – a sebességváltó kart is beleértve – könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására.

A Qubo együtt örül önnel az életnek, akárhová is szállítsa önt – távoli helyekre vagy csak a sarkon túlra. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, előrehajtható hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével.

Ha ez sem elég, praktikus megoldások közül választhat, mint például a szörf, kerékpártartók, amelyekkel hobbijainak hódolhat.Galéria

Kapcsolat

Fiat - Autó-Forrás Kft.


Fiat - Autó Forrás Kft.
8200 Veszprém, Észak-Keleti útgyűrű 8.
  +36 88 570 660
  autoforras[kukac]autoforras[pont]hu
  

Nyitvatartás:
Új és használt gépjármű értékesítés:
Hétfő-Péntek 8:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00

Szerviz, Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30Top