Telepünk, munkatársaink

Fejlődésünk azóta is töretlen, és egyre több és korszerűbb gép alkalmazásával igyekszünk hatékony és minőségi munkavégzésre.

Alapanyagunk a tőlünk pár km-re húzódó, nagy kiterjedésű Bakony hegységben tevékenykedő, állami tulajdonú Bakonyerdő Zrt-vel és a Szombathelyi Erdészeti Zrt-vel kötött hosszú távú szerződésekkel garantált, 1 m hosszúságú, I. osztályú, minőségi gömb bükk, gyertyán, cser és akác tűzifa.

 A telepre saját darus tehergépkocsival végezzük a beszállítást, mellyel nagyobb mennyiségű, hasított tűzifát vásároló ausztriai vevőknek is végzünk kiszállítást. A lerakodást daruval, szépen összerakva végezzük, hogy Önöknek felhasználásig is mutatós legyen a tűzifájuk.

A beszállítást követően a gömb tűzifa hasításra kerül, hogy a nedvességtartalma minél hamarabb távozhasson és így a minőségét megőrizve tüzelésre kész legyen. A hasított és összerakott fát egymástól kellő távolságban tároljuk a jobb szellőzés érdekében, szabad téren, illetve tető alatt, mintegy fél és egy évig.

A garantáltan száraz faigényt 3400 űrméteres, 2 évig tárolt készletünkből az év folyamán bármikor - beleértve a téli időszakot is - ki tudjuk elégíteni. Ha bármikor elfogyna a száraz tűzifája, forduljon hozzánk bizalommal, meg tudjuk oldani a problémáját. Jelentős anyagi erőforrásokat áldoztunk erre a célra.


Galéria

Kapcsolat

Hart-Holz Kft.


Hart-Holz Kft.
8512 Nyárád, TSZ-major
  +36 20 981 3589
  +36 20 981 3591
  hartholz[kukac]hart-holz[pont]hu
  Top