Vadonatúj i20 N

Teljesítményre született.

A vezetés élményének szenteltük. A raligyőztes i20 Coupe WRC versenyautó által ihletett, vadonatúj i20 N a versenypályákon edzett teljesítménnyel teszi izgalmasabbá az életét, és adrenalinnal fűszerezi a mindennapjait. Használja a városban - vagy a versenypályán. Az i20 N nem csupán megjelenésében sportos: menetteljesítményei bámulatosak, és mindig rendelkezésére állnak.

hyundai-i20

Tagadhatatlanul erőteljes.

A Hyundai új érzéki sportosság formanyelvén alapuló részletek kihangsúlyozzák a vadonatúj i20 N sportos karakterét. Az áramvonalas idomok kihangsúlyozzák a karosszéria széles kiállását; a lámpatestek formája agresszív hangulatot ébreszt, a nagy átmérőjű kipufogóvég méltó az erőt sugárzó motorhanghoz. A modell hétféle karosszériaszínben elérhető, sportos piros részletekkel, és opcióként választható, kéttónusú Phantom Black tetőlemezzel.

BELSŐ DESIGN

hyundai-i20

Tökéletes vezetési élmény.

Helyezkedjen el a sportos ülésekben, és helyezze lábát a fémpedálokra: a vadonatúj i20 N utasterének minden részlete az első pillanattól fogva nagyteljesítményű vezetési élményt ígér. Az integrált fejtámaszos sportülésekben úgy ülhet, mint a profik. A hangulatot bőrbetétek és kék öltések teszik még különlegesebbé. Az ülések hosszú úton kivételes megtámasztást nyújtanak, ráadásul fűthetők is.

FELSZERELTSÉG, MOTORVÁLASZTÉK

hyundai-i20

Maximális vezetési élmény.

A vadonatúj i20 N mindössze 6,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára. Ez a menetdinamika garantáltan mosolyt csal az arcára.
Minden gyorsítást mély üvöltés kísér: a vadonatúj i20N nagyteljesítményű motorja gázadásra a hangját is kiereszti. A mindennapokban békésebb hangzásra vágyna? A kipufogóhang a választott üzemmódtól függően változik.
A hatfokozatú kézi sebességváltóval (6MT) társított, legújabb generációs, 1,6 literes GDi turbómotor legnagyobb teljesítménye 204 LE, maximális forgatónyomatéka 275 Nm.

TECHNOLÓGIA OKOSTÁRS

hyundai-i20-n

Kapcsolódás és tájékozódás.

A vadonatúj i20 N sportos vezetés adatrögzítő rendszere megjeleníti a motorteljesítményre, forgatónyomatékra és töltőnyomásra vonatkozó adatokat, így Ön mindig tisztában lehet az autó teljesítményével. A rendszer a köridőt és a gyorsulás idejét is méri. Az opciós 10,25 colos LCD érintőképernyő exkluzív N tartalmat kínál. Okostelefonját Apple CarPlay és Android Auto rendszer segítségével csatlakoztathatja a rendszerhez, és a Hyundai ultramodern Bluelink szolgáltatásait is használhatja.

RÉSZLETEK, BIZTONSÁG

hyundai-i20

Dinamizmusra hangolva.

A Hyundai i20 minden jellemzőjét továbbfejlesztettük az optimális, közvetlen vezethetőség érdekében: a futóművet megerősítettük, így minden időjárási körülmények között finomabb vezethetőséget biztosít. A vadonatúj i20 N felfüggesztése masszívabb első rugótornyokat és csuklókat alkalmaz. Emellett lecseréltük a rugókat és a lengéscsillapítókat, hogy a modell a sportos vezethetőség mellett is megőrizze kényelmét.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i20 N kategóriája legfejlettebb aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA). Sávkövető rendszer (LFA). Távolsági fényszóró asszisztens (HBA). Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).


Galéria

Kapcsolat

Hyundai Autó-Forrás


Hyundai Autó-Forrás
8200 Veszprém, Észak-Keleti útgyűrű 8.
  +36 88 577 660
  +36 88 577 675
  +36 88 577 670
  autoforras[kukac]autoforras[pont]hu
  

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: 9.00 - 12.00Top