Elindult az Iskolában az Erdő Program! Regisztrálj!

Pedagógusok figyelem!
Elindult az Iskolában az Erdő Program! Regisztrálj!

A program keretében a minősített Erdészeti Erdei Iskolák erdőpedagógusai magyarországi köznevelési intézményekbe települnek ki, ahol az erdők és fenntarthatóság témakörében tartanak foglalkozást 20-30 fős általános iskolás csoportoknak.

Mi történik a lehullott ágakkal, s milyen állatok élnek az erdőkben? Milyen szerepet játszik az erdő a Föld vízháztartásában vagy a levegő körforgásában? Mit ad nekünk az erdő? Mit tanít nekünk az erdő a fenntarthatóságról? Mit csinál egy erdész? Hogyan viselkedjünk az erdőben? Mit tanulhatunk az erdőtől, mint életközösségtől? - többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a résztvevők.

Az ingyenes erdőpedagógiai foglalkozásokat hazai köznevelési intézmények igényelhetik a 6-14 éves korosztályok számára. A részvételhez a www.iskolabanazerdo.hu weboldalon kell regisztrálni, amelyre 2024. február 5-től a rendelkezésre álló keretig, de legkésőbb február 18-ig van lehetőség.

A Programot az Országos Erdészeti Egyesület koordinálja és a Erdészeti Erdei Iskolák bevonásával valósítja meg országszerte.

További Hírek

Kapcsolat

Info-Oké Online


Info-Oké Online
8500 Pápa,
  +36 70 386 0883
  kapcsolat[kukac]mindenoke[pont]hu
  


Top