Minden Oké - Veszprém megye új keresője

Eladó ház (Adásztevel)

Veszprém megyében, Adásztevelen, eladó egy 100 m2-es családi ház. Az ingatlan 1990-ben épült, magas lábazattal, szigeteléssel, stabil szerkezettel, betonfödémmel most is kiváló statikai állapotban van. Helyiségei: nappali, konyha- étkezővel, kamra, utcafronton 2 nagyméretű szoba, fürdő –és wc helyiségekből áll. Már az építésnél a tulajdonosok előre gondolkodva a tetőtér későbbi könnyebb beépíthetősége érdekében a víz ,és villany kiállásokat előkészítették a jelenlegi padlástérben. Fűtése gáz konvektor és kandalló. melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. A szobák padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkoltak. Nagyjából 1000 m2-es telkén melléképület található.

A község jól kiépített infrastruktúrával rendelkezik: vezetékes ivóvíz, szennyvízhálózat, vezetékes földgázellátás, telefonhálózat, szélessávú internet és kábeltévé szolgáltatás. A település nagyságához képest széleskörű intézményhálózattal és szolgáltatásokkal áll az itt élők rendelkezésére. A falu büszkesége a műemléki református templom. Az aktív kulturális élethez változatos szabadidős programok kapcsolódnak, melyek fő helyszínei a Művelődési ház és a sporttelep.

Pápa közelsége miatt közkedvelt a fiatalok körében is, szívesen választják lakhelyüknek, ehhez segít a falusi CSOK lehetősége is. A településen orvosi ellátás, védőnői szolgálat, bevásárlási lehetőségek, posta, óvoda elérhetők.

Ingatlan típusaház
EmeletNincs megadva
Címe8561 Adásztevel
Hívja a hirdetőt!

További ajánlataink

Top