Info-OKÉ története

A pápai Info-Oké története

Lapunk az Info-Oké elsősorban PÁPAI-akról, de nem csak PÁPAI-aknak szól és már 27. éve élvezi az Önök bizalmát. Sikerült felnőtt korba lépnünk. Nem kis idő ez a mai világban, amikor vállalkozások hada szűnik meg. Természetesen ez idő alatt lapunk sem maradt meg a régi formájában, hisz folyamatosan változtattuk az igényekhez igazodva, mindig a lehető legjobbat nyújtva. Valószínű ennek köszönheti népszerűségét az Info-Oké. Ma, 2018-ban, ugyan úgy, mint már jó néhány évvel ezelőtt, a legtöbb vállalkozó, ha hirdetni szeretne, elsősorban ránk, az Info-Oké-ra gondol.
Talán nem véletlenül!

Ahogy a fenti képeken is látszik, eleinte csak 1 színnel nyomtattuk az újságunkat, mégpedig sötétzölddel. Majd az évek alatt áttértünk színes technológiára. Többször kellett nyomdát és terjesztőt is váltanunk. Eleinte külső vállalkozás szerkesztette kiadványunkat, de hamar a saját szerkesztést választottuk. Már kb. 20 éve a szerkesztést is mi végezzük.

Az elmúlt évek során rendkívüli ismertségre, olvasottságra, elismerésre tettünk szert. Munkáink magukért beszélnek. Lapunkat és cégünket folyamatosan fejlesztettük, hogy mindig a lehető legjobbat nyújthassuk. Állandó akciókkal, új ötletekkel kedveskedünk hétről-hétre. Dinamikusan fejlődő vállalkozást irányítunk mindenki megelégedésére. Évek óta fáradozunk azon, hogy a legjobb és legújabb technikát alkalmazzuk munkáink során. Megrendelőink megbíznak szaktudásunkban, hozzáértésünkben, precizitásunkban. Hibát sajnos mi is követünk el, de csak az nem téved, aki nem dolgozik. Megtanultuk, hogy csak akkor juthatunk előre, ha hibáinkkal szembenézünk és kijavítjuk őket. Minden esetben igyekszünk a hirdetőinket 100%-ig kiszolgálni, a hirdetésektől semlegesnek maradni, az olvasók igényeit szem előtt tartani, a kereslet-kínálathoz alkalmazkodni, a felmerült problémákat megoldani, tudásunkat tovább fejleszteni, valamint tanácsainkkal a hirdetések hatékonyságát növelni. Összességében igyekszünk emberbaráti, maximális szolgáltatást nyújtani hirdetőink és olvasóink részére egyaránt. Valószínű ezzel magyarázható, hogy idén már elérkeztünk a 27. évfolyamhoz.