MUNKATÁRSAINK

Dr. Glied - Berke Barbara
Glied-Berke Fogászat vezetője

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Példamutató szakmai professzionalizmusa és nyitott, közvetlen személyisége miatt kollégái és páciensei mindig nagyra becsülik és állandóan számíthatnak rá.

 

Dr. Gábor Zsuzsánna
Fogorvos

Szakmai maximalizmusa, alapossága és mindenkori precizitása mellett barátságos, közvetlen személyiség. Empatikus, betegcentrikus, akihez páciensei, és akik megismerik, mindig ragaszkodnak.

 

Dr. Kovács Áron
Fogorvos

Magas szakmai felkészültségű, határozott és nyugodt orvos, aki pácienseivel minden helyzetben megtalálja a megfelelő hangot. Kedves, barátságos egyénisége, a szakmaisága mellett a legjobb garancia pácienseinek.

 

Dr. Demény Kamilla
Fogszabályozó szakorvos

Kiemelkedő szakmai tudású, nagy tapasztalattal rendelkező orvos. Maximális odafigyelés, gyors és alapos munka jellemzi, páciensei mindig elégedettek vele.

 

Erdély Norbertné, Éva
Fogászati szakasszisztens

Éva is hosszú évek óta a GB Dental megbízható, nagy szaktudású és empatikus tagja.
Kitűnően képzett, munkáját mindig nagy odafigyeléssel végző egyéniség, akit közvetlensége és a nyitottsága miatt is kedvelnek.

 

Pootharszki Jánosné, Andrea
Fogászati szakasszisztens

Andrea már kezdetektől a Glied-Berke Dental lelkiismeretes, nagy szakmai tapasztalatokkal bíró oszlopos tagja. Felkészült, türelmes, figyelmes személyiség, akit mind kollégái, mind a páciensek ismernek és kedvelnek.

Orvosaink és asszisztenseink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, konferenciákon, tudásukat napra készen tartva.

 

 

 

 

Telefon: 

MAGUNKRÓL

Édesanyám, Dr. Glied-Berke Magdolna alapította a Glied-Berke Fogászati szakrendelőt, amely 1996 óta működik Pápán, a belváros szívében.

2016-ban vettem át a Fogászat vezetését a kitűnően képzett és fiatal fogorvos csapattal együtt. A többszékes, legmodernebb felszereltséggel és fogászati anyagokkal ellátott szakrendelőnkben minden fogászati problémájára, személyre szabott, hosszú távú megoldásokat kínálunk. 

Célunk, hogy a régióban, az elérhető legmagasabb szintű fogászati ellátást biztosítsuk Önöknek, mind az államilag támogatott körzetek, mind pedig a minket választó magánbetegek számára.  

A mottónk, a kezdetek óta sem változott: a magabiztos és kellemes megjelenés egyik alapfeltétele, az ápolt és szép fogazat és az egészséges száj, amit  színvonalas, minőségi szolgáltatásainkkal mindenki számára elérhetővé igyekszünk tenni megfizethető áron.  

Bármilyen fogászati kérdése, problémája van, várjuk Önt szakrendelőnkben rugalmas rendelési időben és kellemes környezetben!

 

                       Dr. Glied-Berke Barbara
                      Glied-Berke Dental vezetője