Opel Cascada

A KLASSZIKUS VÁSZONTETŐ ÚJRAÉRTELMEZÉSE.

A hosszú, karcsú és kecses Opel Cascada új, modern frissességet ad a legirigyeltebb vezetési élményhez.

New Opel Cascada - Exterior Design

Dupla adag klasszikus elegancia

Az Opel Cascada megjelenése nyitott és csukott állapotban is briliáns. A letisztult vonalak az elegancia és stílus iránti teljes elkötelezettséget tükrözik. Elölről összetéveszthetetlenül Opel, azonban minden részletében tovább finomítva. Vegye észre a művészien megformált, impozáns hűtőrácsot, alatta az igényes hálóval, a jellegzetes fénymintázatú LED-es nappali menetfényt és a stílusos krómozást. Az egyedi megformálású, erőteljes forma csak finoman utal a teljesítményre.

Oldalnézetből, leeresztett tetővel, hosszú, karcsú és folyamatos a profil. A vászontető és a bukócsövek teljesen rejtve vannak. Nincsenek trükkök, mert nincs szükség rájuk. Szoborszerű jellege természetes és kifinomult. Felhúzott tetővel az oszlop nélküli arányok és az anyag minősége lenyűgöző hatást keltenek. Egy krómcsík választja el a tetőt a karosszériától, klasszikus "grande routier" hatást kölcsönözve a járműnek. A hosszú ajtók és a kecses A oszlopok nem csak stílusosak, de praktikusak is, mert épp csak annyival könnyítik meg a beszállást, ami a tökéletességhez kell. A tetőszínek választéka, a feketétől a Sweet Coffee és a Malbac színeken át a khakiszürkéig további elemmel bővíti a jármű stílusos megjelenését.

Hátul csúcstechnikájú, háromdimenziós LED-es hátsó lámpákat köt össze vizuálisan egy elegáns krómléc köt össze, ezzel finoman lekerekített profilt hozva létre, és a magasan elhelyezett féklámpákkal együtt összetéveszthetetlen, jellegzetes fénymintázatot alakítva ki. A széles, stabil kiállás és az eltalált arányok tökéletesen kiegészítik a karcsú vonalakat.

New Opel Cascada - Interior Design

A tökéletesség érzése

Finom tapintású, kiváló minőségű anyagok, áramló felületek és hívogató kényelem. Az Opel Cascada már első pillantásra is ígéretesen néz ki, ez egyre fokozódik, ahogyan közelebb kerülünk hozzá, de a legjobb része akkor tárul fel, amikor kinyílik az ajtó. A kiváló minőségű, finom tapintású Morrocana borítású, díszítővarrásos műszerfal azonnal magára vonja a figyelmet. Minden a megfelelő helyen van, a műszerek a vezetői igényekhez igazodnak, a középkonzolra szerelt kezelőszervek könnyedén kézre esnek, és ami kellemes a szemnek, az az érzékeknek is kellemes.

Négy egyéni, mélyített kialakítású, tágas és jó tartást biztosító ülés várja az utasokat. Az Easy Entry rendszer egyetlen érintésre hátracsúsztatja az első üléseket, majd ugyanolyan gyorsan és könnyedén vissza is csúsztatja őket a helyükre. Kiváló minőségű szövet vagy luxus minőségű bőr közül választhat. A tűzővarrással díszített bőr még tovább növeli a luxus érzetét.

New Opel Cascada - Storage Possibilities

Tökéletes első autó

A mindennapi használhatóság és a személyes tárolóhely nagysága gyakran problémás pontok a kabrióknál. De nem az Opel Cascada esetében. 13 könnyen hozzáférhető és kényelmes elhelyezkedésű tárolási lehetőség segít rendet tartani az autóban.

Ezenkívül rendelkezésre áll 280 - 380 literes csomagtér a tető nyitott vagy zárt állapotától függően. Ezen felül a FlexFold rendszer segítségével mindössze néhány másodperc alatt lehajtható az egyik vagy mindkét hátsó ülés, amivel akár 750 literes tér is kialakítható. A kapcsolók a csomagtér hátsó részében mindkét oldalon, kényelmesen elérhető helyen helyezkednek el. Használata során egy elektromos kioldó rendszer aktivál egy rugós szerkezetet, amely automatikusan visszahajtja a kiválasztott ülést.

A fokozott biztonság érdekében, amikor az autó parkol és zárt állapotban van, lezárt tetővel, a háttámlák adott pozícióban rögzülnek és nem hajthatók előre a háttámlákon található kioldók felengedésével - ezzel tökéletesen elzárják a csomagtérhez való hozzáférést. A biztonság további növelését szolgálja a gyárilag beszerelt biztonsági rendszer, amely az egész autót őrzi, még a kerekeket is, lopás ellen.

Opel Corsa - Előrelátóbb, mint én

Opel Corsa - Előrelátóbb, mint én

Telefon: 

Opel Marsal' Pápa
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 17:00,
szombaton: 9:00 - 12:00

Szerviz:
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 16:30

Opel Marsal' Ajka-Bakonygyepes
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 17:00,
szombaton: 9:00 - 12:00

Szerviz:
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 16:30

Opel Marsal' Veszprém
Nyitva tartás:

Értékesítés:
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 17:00,
szombaton: 9:00 - 12:00

Szerviz:
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 16:30

 
 

Talán Ön is azon több ezer ügyfelünk közé tartozik, aki eddig is ismerte cégünket, szolgáltatásaink színvonalát, de engedje meg, hogy néhány gondolattal összefoglaljam céljainkat, pályafutásunk eddigi fontosabb állomásait.

Cégünk, a Marsal Kft. 1990-ben alakult azzal a céllal, hogy az autótulajdonosok részére kínáljon szolgáltatásokat. Pápai, ajkai és veszprémi telepünkön 5 bemutatóteremben több mint 60 munkatárssal azon fáradozunk, hogy Önnek a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassuk az autókereskedelem és -javítás minden területén.

A következő szolgáltatásunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére

* Opel és Chevrolet új autó értékesítés
* Új Opel haszongépjármű értékesítés
* Használt autó értékesítés
* Garanciális és garancián túli szerviz
* Karosszéria javítás, és fényezés
* Alkatrész értékesítés
* Műszaki vizsgáztatás
* Klíma javítás, töltés
* Eredetiség vizsgálat
* Teljes körű kárügyintézés
* UV gravírozás
* Autókozmetika
* Autómentés

Íme néhány jelentősebb mérföldkő a Marsal' Kft. életéből:

* 1991. Aláírtuk a Márkakereskedői és márkaszerviz szerződést az Opel Magyarországgal

* 1992. Megnyitottuk pápai Opel márkakereskedésünket,

* 1994. Pápán elkészült a karosszéria, és festőműhely

* 1995. Megnyitottuk ajkai Opel márkakereskedésünket

* 1999. Az országban az elsők között szereztünk ISO minősítést és kezdtük meg az eredetiség vizsgálatot   

* 2001. Veszprém megyei minőségi díjat nyertünk

* 2002. Üzembe helyeztük autómentőnket mely a nap 24 órájában az év 365 napján áll ügyfeleink rendelkezésére 

* 2003. Ajkán bővítést hajtottunk végre és megkezdtük a General Motors tulajdonába került Daewoo személygépkocsik értékesítését (2004-től Chevrolet)

* 2004. Pápán új bemutató termet alakítottunk ki és megkezdtük a Chevrolet forgalmazását és szervizelést 

* 2005. Elkötetelezettség a kiválóságért díjat nyertünk el

* 2006  Cégünk új, integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be, mely reményeink szerint vevőink magasabb színvonalú kiszolgálását is elősegíti. A jelentős értékű fejlesztés megvalósításához a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program keretében támogatást nyertünk el. 

* 2008. Pápán és Ajkán is megtörtént a külső arculati elemek cseréje.

* 2009. Ajkai szalonunkat bővítettük és megkezdtük Suzuki márkakereskedői és szerviz tevékenységünket.

* 2009 decemberében megnyitottuk veszprémi Opel és Chevrolet márkakereskedésünket és szervizünket.

Marton György
ügyvezető