Renault Captur a Renault Császártól

Fedezze fel az új dizájnt!

Hagyja, hogy a Renault CAPTUR elcsábítsa stílusával! Ez a – megegyező nevű koncepcióautó ihlette – típus tökéletesen ötvözi a kifinomult megjelenést a funkcionalitással.

Válassza a valódi multimédiás élményeket!

Renault CAPTUR gépkocsijához két innovatív multimédia rendszer, a Media Nav Evolution vagy az R-Link Evolution között választhat!

Kóstoljon bele a kényelembe!

Foglaljon helyet a Renault CAPTUR Outdoor limitált széria exkluzív bőrüléseinek* egyikén! Piros díszítések a műszerfalon, szénszálas betét a kormányon, krómozott ajtóküszöbök, első szőnyegek: tervezőink mindent megtettek azért, hogy az autó utastere egyszerre sportos és hívogatóan barátságos is legyen.

Kalandra fel!

A Renault CAPTUR Outdoor valódi kalandokra született. Az Extended Grip kipörgésgátló rendszernek, valamint a speciális gumiabroncsoknak köszönhetően ön választhatja meg a tapadási üzemmódot: „Normál”, „Laza talaj” vagy „Expert”. Legyen szó száraz, havas vagy sáros útfelületről, az autó úttartása mindig optimális lehet. Így a járatlan ösvényeket is nyugodtan felfedezheti!

Könnyítse meg a mindennapi közlekedést!

Az új kalandok mindig izgalmasak, főleg egy gazdag felszereltségű autó volánja mögött ülve. Mindenre gondoltunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük az utazásokat: R-Link Evolution, online navigáció, automata klíma, parkolássegítő rendszer, tolatókamera… A Renault CAPTUR Outdoor volánja mögött ülve biztos lehet abban, hogy az autó készen áll a kalandokra.

Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Renault Captur a Renault Császártól
Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Telefon: 

Értékesítés: H-P: 8.00-17.00, Szo.: 8.00-12.00

Szerviz:       H-P: 8.00-16.30, Szo.: Zárva

Cégtörténet

bemutatkozas.jpgA Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használtautó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követõen a cég dinamikus fejlődésének köszönhetõen tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlõdése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történõ teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.