Tűnjön ki a tömegből!

A rendkívül elegáns és tágas Renault TALISMAN Initiale Paris menet közben szinte eggyé válik az úttal. A 19”-os Initiale Paris aluminium felnik a krómozott csíkoknak köszönhetően fokozzák az autó karcsúságát. A távolról is könnyedén felismerhető, kifinomult fényjegyekkel rendelkező Renault TALISMAN Initiale Paris nappal és éjjel is kitűnik a tömegből. A karosszéria vonalvezetése – a motorháztetőtől egészen a csomagtérajtóig – dinamikus és modern megjelenést biztosít az autónak.

Válassza az eleganciát!

Éljen át új esztétikai élményeket és élvezze a páratlan kényelmet! A csendes működés, valamint a rendkívüli részletességgel kidolgozott utastér mindenkit azonnal elcsábít. A Renault TALISMAN Initiale Paris funkciókban gazdag középső konzolja köré megálmodott belső dizájn a csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően elegáns és kifinomult.
A masszírozó funkcióval ellátott, szellőztethető és fűthető első ülések kivételes kényelmet biztosítanak, amely kényelmet tovább fokoz a nappabőr kárpit is.
Ami a vezetést illeti, a Multi-Sense® testreszabási lehetőségeinek, a 4Control rendszernek az adaptív felfüggesztésnek és az automata EDC sebességváltónak köszönhetően felejthetetlen élményekkel lesz gazdagabb.

Használja ki exkluzív Initiale Paris szolgáltatásainkat!

Egymást érik az elfoglalt napok? Könnyítse meg az autóval kapcsolatos teendőket! Az Initiale Paris szolgáltatási csomagokkal minden váratlan helyzetre felkészülhet! Szükség esetén vegye igénybe az Initiale Paris ügyfeleink számára fenntartott telefonos ügyfélszolgálatunk segítségét. Hívása esetén egy személyes ügyintéző fog segíteni Önnek problémájának megoldásában, aki egyben garantálja, hogy a Renault márkára jellemző, lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban legyen része. Vezessen gondtalanul!

 

Renault Talisman a Renault Császártól
Renault Talisman a Renault Császártól
Renault Talisman a Renault Császártól
Renault Talisman a Renault Császártól
Renault Talisman a Renault Császártól
Renault Talisman a Renault Császártól
Renault Talisman a Renault Császártól
Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Megújult környezetben a Renault-Dacia szalon Veszprémben

Telefon: 

Értékesítés: H-P: 8.00-17.00, Szo.: 8.00-12.00

Szerviz:       H-P: 8.00-16.30, Szo.: Zárva

Cégtörténet

bemutatkozas.jpgA Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használtautó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követõen a cég dinamikus fejlődésének köszönhetõen tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlõdése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történõ teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.