Pápára is megérkezett!

Pápára is megérkezett a legújabb termékünk az Amino Charge!!
http://www.papa.scitec.hu/scitec_product.php
Röviden az Amino Chargeról:
Mikor fogyaszd: edzés előtt vagy közben.
Mit várhatsz tőle: jobb regenerációt, jobb bedurranást, jobb szellemi frissességet.
Mindezt 0 azaz NULLA szénhidráttal !!!
---
Pápa, Major u. 1. <<<--- ITT KERESD!!!

Amino Charge
Teljesítmény és koncentráció fokozó edzés előtti & közbeni amino komplex
 

15.7 g teljes aminosav tartalom!
Mind a 9 esszenciális aminosavval!
6 g BCAA: L-leucin, L-izoleucin, L-valin 2:1:1 arányban!
3 g L-glutamin!
100 mg koffein!
Zéró cukor!

Az Amino Charge egy edzés előtti vagy közbeni formula, mely gondosan tervezett összetétellel, 15 aktív hatóanyaggal támogatja a hatékony edzéseket és kirobbanó hosszantartó energiát biztosít!

A termék tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, köztük a kiemelten fontos elágazó láncú aminosavakat (BCAA-k). Az esszenciális aminosavak (leucin, izoleucin, valin, fenilalanin, metionin, triptofán, hisztidin, lizin, treonin) fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket maga előállítani, ezért étrendünk részeként kell a szervezetbe bevinni. Az elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagyjából 35%-át teszik ki az izomfehérjék teljes esszenciális aminosav készletének.

A plazma szabad aminosav állomány megközelítőleg 60%-át pedig a glutamin teszi ki, amely feltételesen esszenciálissá válhat, amennyiben a test intenzív terhelésnek, sporttevékenységnek van kitéve.

Szintén feltételesen esszenciális aminosav az arginin is, elégtelen táplálkozás vagy erős fizikai igénybevétel esetén szükséges lehet a külső forrásból történő bevitele. Mivel az arginin az értágító hatású nitrogén-oxid (NO) egyetlen és a kreatinnak pedig egyik fontos előanyaga, az arginin kiegészítés népszerű a sportolók, testépítők körében. A citrullin szintén népszerű arginin és NO előanyag!

A termék adagonként 100 mg koffeint tartalmaz, mely hozzájárul az állóképesség és ezen keresztül a teljesítmény növeléséhez, segít az éberség és a koncentráció fokozásában!*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.