Minden Oké - Veszprém megye új keresője

Dacia Császár Autószerviz

Szakterület:
Gépjármű szerviz
A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történő teljesítése.

Dacia Császár Autószerviz

Gépjármű szerviz

Remélem, hogy munkánk, törekvésünk célt ér, és honlapunk hozzásegíti Önt/Önöket, hogy jobban megismerjék a méltán népszerű Renault márkát. Honlapunkon böngészve tájékozódhat a Renault legújabb akcióiról, eseményeiről, új modellek bevezetéséről, és a Császár Autószerviz Kft. életéről.

Kellemes és új információban gazdag időtöltést kívánok!

Üdvözlettel:

csaszar_endre.jpg
Császár Endre

Cégtörténet

A Császár Autószerviz Kft. a Dunántúl egyik legnagyobb Renault márkakereskedése, mely 3 megyében, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megyében, 7 ponton 14 éve foglalkozik Renault és Dacia modellek értékesítésével, szervizelésével, illetve használt autó kereskedelemmel.

A Császár Kft. először 1993-ban Pápán alakította ki az autóeladás feltételeit. Ezt követően a cég dinamikus fejlődésének köszönhetően tovább bővült. 1996-ban a Balaton-part egyik legnépszerűbb turisztikai központjában Keszthelyen, 1998-ban a Bakony lábánál Ajka-Bakonygyepesen, 2000-ben Veszprémben, 2003-ban Komárom-Esztergom megye egyik nagy ipari városában Tatabányán, 2005-ben pedig ismét egy megyeközpontban, Zalaegerszegen nyitotta meg kapuit. A nyereséget a cég azonban nemcsak a fejlesztésre forgatja vissza, hanem szponzorál sportegyesületeket, szociális és kulturális intézményeket, rendezvényeket.

A cég magas követelményeket állító piaci igények kielégítésére, valamint a földrajzi elhelyezkedést és kontrollálhatóságot figyelembe véve 2006-ban Pápán logisztikai központot hozott létre.

A Császár Autószerviz Kft. fejlődése a telephelyek bővítésének, folyamatos korszerűsítésének, a munkatársak rendszeres szakmai képzésének, valamint annak köszönhető, hogy a cég törekszik mindig a piaci igények elé menni. Az intenzív növekedés azonban nem jelenti azt, hogy a kezdetektől jellemző családias jelleget elveszítette volna a vállalkozás. A Császár Kft. számára a legfontosabb az ügyfelek igényeinek minél maximálisabb módon történő teljesítése, az ügyfelek, illetve a családias jelleg megtartása és jó hangulatú, baráti munkakörnyezet megteremtése.


Nyitvatartás:
Szerviz:
Hétfő - Péntek: 7.30-16.30
ebédszünet: 12.00-13.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

Dacia Császár Autószerviz


Elérhetőségek
8500 Pápa, Szabó Pál u. 1.
  +36 89 321 006
  +36 89 313 588
  +36 70 935 3827
  kettornyulak[kukac]csaszarauto[pont]hu
  Dacia Császár


Regisztrálok szakemberként

Amennyiben szeretne a SZAKEMBER ADATBÁZISUNKBA jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot!

Mit nyer, ha Ön is szerepel adatbázisunkban?

  1. Új, jobban fizető ügyfeleket szerezhetsz
  2. Más, közeli régiókból is megtalálnak
  3. Válogatni tudsz a megrendelők között
  4. Könnyen, gyorsan vehetik fel Veled a kapcsolatot
  5. Könnyebben találnak Rád
  6. Könnyen bemutathatod vállalkozásodat
  7. Meglepően kedvező áron kínáljuk mindezt
  8. Gyorsan megtérülő “befektetés”
  9. Híreid óriási tömegekhez juthatnak el
  10. Nem szükséges egész nap a telefonon ülnöd, hisz elég csak este megnézned, ki és honnan kért tőled ajánlatot, így napközben csak a munkáddal tudsz foglalkozni.
Egy regisztrációval
több tevékenységi kört
is megjelölhet!
Top