Rólunk

Teljeskörű megoldást nyújtunk Önnek

Cégünk, a Szuer Creative Kft teljes mértékben magyar magántulajdonban működő építőipari vállalkozás. A Kft és jogelődjei 2005 óta foglalkoznak generálkivitelezéssel. Megrendeléseinket generálkivitelezőként teljesítjük a teljeskörű építés területén. Ehhez megbízható hátteret biztosítanak lendületes csapatunk tagjai: tapasztalt szakembereink, műszaki vezetőink, alkalmazottaink, valamint a stabil alvállalkozói kör.

Együttműködéseink egyikének köszönhetően eleget tudunk tenni HARDELL fém könnyűszerkezetes házak építésének is. A széleskörű profilt hűen tükrözik referenciáink, melyek az építőipar valamennyi részterületére kiterjednek. Cégünk fontosnak tartja a kollégák folyamatos szakmai továbbképzését, nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai újdonságok nyomonkövetésére, ezáltal garantáljuk megrendelőink teljeskörű megelégedettségét.

A jövőben fontos cél számunka a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása és növelése, valamint mindezek mellett a megrendelői kör további bővítése. A hagyományos építési technológiák alkalmazása mellett az igényekhez igazodó speciális, modern technológiák alkalmazásával, folyamatos frissítésével kívánjuk tartani a piaci versenyt.


Kapcsolat

Szuer Creative Kft.


Szuer Creative Kft.
8500 Pápa, Juhar utca 3.
  +36 70 418 9870
  szuer[kukac]szuer[pont]hu
  Top