Csipkebogyómag- több mint C-vitamin forrás!

Csipkebogyómag- több mint C-vitamin forrás!
5 érv a Csipkebogyómag-liszt mellett:
Immunerősítő (robolálás, meghűlés, megfázás)
Természetes tápanyagforrás a család minden tagjának.
Gyulladáscsökkentő (főként ízületi gyulladások esetén)
Rostanyagai (pektin) segítik az emésztést, diétás étrendbe is beilleszthető
Külsőleg is alkalmazható natúr bőrápoló kozmetikum.

Csipkebogyómag és immunerősítés

A csipkebogyómag őrlemény rendszeres fogyasztása segíti a szervezet ellenálló-képességét, immunerősítő, gyulladás gátló és antibiotikus hatását nem csak a hideg időben jelentkező meghűlés-megfázás kezelésében, de annak megelőzésében, illetve fizikai-szellemi erőnlétet fokozó, roboláló kúrák esetén is eredményesen aknázhatjuk ki.

Kellemes savanykás íze (magas C-vitamin tartalom!) széles körű felhasználást tesz lehetővé a család minden tagjának, a kisgyermekektől kezdődően az idősebb családtagokig mindenki szívesen fogyassza.
Nem kell mást tenni, mint 1-2 teáskanálnyi őrleményt elkeverni 2-3 dl folyadékba, ami lehet akár víz, gyümölcslé, joghurt és azt meginni. Akár a reggeli müzlidhez is hozzákeverheted, sütemények készítéséhez is használhatod.

Csipkebogyómag és ízületi gyulladás

Dán és norvég tanulmányok bizonyították, hogy a porított csipkebogyómagban található antioxidáns és gyulladás gátló anyagok, segíthetnek az artritis kezelésében.
Csipkebogyómag-liszt és a pektin

A csipkebogyó magjából készült őrlemény kiemelkedő rostanyag forrás, a benne található pektinek hozzájárulnak az emésztőrendszer normál működéséhez. A pektin tulajdonképpen egy vízben oldható rostanyag, mely azon túlmenően, hogy ballasztanyagként segíti a fogyókúránkat, tökéletes vitamin-és tápanyagforrásként szolgál a diétás étrendben. Sőt, a vastagbélbe eljutva táplálékul szolgál az ott található hasznos baktériumok számára, ezáltal hozzájárulva bélflóránk erősítéséhez és immunrendszerünk védelméhez is.
Csipkebogyómag-liszt, mint bőrápoló kozmetikum

Külsőleg is használható, minden bőrtípusra, hiszen gyengéden, de hatékonyan radírozza a bőrt, értékes bőrtápláló aktív hatóanyagaival pedig táplálja, tonizálja és feszesíti azt, ragyogóbb megjelenést kölcsönözve neki.

További Hírek

Kapcsolat

Biocentrum


Biocentrum
8500 Pápa, Veszprémi út 31.
  +36 89 324 052
  biocentrum1973[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8.00 - 17-00
Szombat: 8.00 - 12.00

Ebédszünet: 12.00 - 13.00


Top