KÓKUSZ OLAJ sütéshez, főzéshez

Nem hidrogénezett, nem tartalmaz adalékanyagokat. Annak ellenére, hogy telített zsírsavakat tartalmaz, a kókuszolaj (kókuszzsír) az egyik legegészségesebb zsiradék, mivel 92%-ban közepes lánchosszúságú telített zsírsavakból áll.
Jól használható sütéshez és főzéshez anélkül, hogy az ízvilágot befolyásolná. 198 °C-ig nem oxidálódik, így sütés vagy főzés hatására nem szabadulnak fel belőle káros anyagok, mint más olajok esetében. Ajánljuk mindenkinek, aki egészségesen szeretne étkezni, a kímélő diétákba is kiválóan beépíthető.


Nem érhető el leírás a fényképhez.

További Hírek

Kapcsolat

Biocentrum


Biocentrum
8500 Pápa, Veszprémi út 31.
  +36 89 324 052
  biocentrum1973[kukac]gmail[pont]com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8.00 - 17-00
Szombat: 8.00 - 12.00

Ebédszünet: 12.00 - 13.00


Top